SawnBaz ارسال شده در 17 خرداد، 1400 ارسال شده در 17 خرداد، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ALPHA[P] نام کاربری بازیکنی که از آن شکایت دارد:@R[A]S[A] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[G]ArThuR[C] و فعالای سایت امتیاز پلیری که از آن شکایت دارید: 590 توضیحات: سلام به همه دوستان گرامی شکایت من از پلیری با rasa هست که طی این چند روز بریز و بپاش زیادی داخل سرور داشته و هر پنج دقیقه یک بار یک شکایت رو داخل سایت میزاره. این پلیر تونسته داخل ۱۷ روز ۴۰ شکایت کنه و به طور میانگین روزی دو شکایت میزاره و بخاطر یک خونه ته مپی احساس غرور بهش دست داده و بی احترامی های زیادی کرده. سوال من از این پلیر اینه که آیا واقعا یک خونه ارزش. این همه فحش دادن رو داره؟ و همینطور من تا باحال به یاد نداشتم که من یکبار بیام داخل سرور و ایشون فحاشی نکرده باشه. تیم مدیریت شما جواب بدین آیا این حق یک بازیکن هست که با لحظه ورودش با فحاشی در /pm مواجه بشه؟ و اما حرف آخر من اینه یک جور این بازیکن رو ساکت کنین با تشکر
ReDHooD ارسال شده در 17 خرداد، 1400 ارسال شده در 17 خرداد، 1400 در ۱ ساعت قبل، ALPHA[P] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ALPHA[P] نام کاربری بازیکنی که از آن شکایت دارد:@R[A]S[A] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[G]ArThuR[C] و فعالای سایت امتیاز پلیری که از آن شکایت دارید: 590 توضیحات: سلام به همه دوستان گرامی شکایت من از پلیری با rasa هست که طی این چند روز بریز و بپاش زیادی داخل سرور داشته و هر پنج دقیقه یک بار یک شکایت رو داخل سایت میزاره. این پلیر تونسته داخل ۱۷ روز ۴۰ شکایت کنه و به طور میانگین روزی دو شکایت میزاره و بخاطر یک خونه ته مپی احساس غرور بهش دست داده و بی احترامی های زیادی کرده. سوال من از این پلیر اینه که آیا واقعا یک خونه ارزش. این همه فحش دادن رو داره؟ و همینطور من تا باحال به یاد نداشتم که من یکبار بیام داخل سرور و ایشون فحاشی نکرده باشه. تیم مدیریت شما جواب بدین آیا این حق یک بازیکن هست که با لحظه ورودش با فحاشی در /pm مواجه بشه؟ و اما حرف آخر من اینه یک جور این بازیکن رو ساکت کنین با تشکر اصلا به شما مربوط نمیشه ، به شما هیچ ربطی نداره پلیر چه قدر شکایت میکنه . اگه فرض کنیم اسپم میکنه پست یا حذف میشه یا در سایت وارن اسپم میگیرند . تو کار ادمین دخالت نکنید تا وارن نگیرید . عرفان پست رو ببند ❤️ @_Haj_ErFaN_ 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری