رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

آقا من نزدیک دوهفته هست بعد از یه مدتی دوباره وارد سرورشدم و پلی میدم توی این ۳ روز یه بار بخاطر فحاشی بن شدم ۲ روز که مشکلی نداشتم اما امروز وارد سرور شدم بعد ۵ دقیقه به من ادمین وارن داده که چیت میزنی :|

من نه چیت بلدم نه میزنم حالا مشکل اینه که بهش گفتم نمی زنم دوباره رفتیم تو تیم دث مچ و من مردم بعدش ور داشت منو بن کرده. سوال من اینه این ادمین از سر لج این کارو میکنه؟ یا اگه دلیلی داره بگه یعنی چی 

arenagame_samp
ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، AliReZa1382Akbari گفته است :

آقا من نزدیک دوهفته هست بعد از یه مدتی دوباره وارد سرورشدم و پلی میدم توی این ۳ روز یه بار بخاطر فحاشی بن شدم ۲ روز که مشکلی نداشتم اما امروز وارد سرور شدم بعد ۵ دقیقه به من ادمین وارن داده که چیت میزنی ?

من نه چیت بلدم نه میزنم حالا مشکل اینه که بهش گفتم نمی زنم دوباره رفتیم تو تیم دث مچ و من مردم بعدش ور داشت منو بن کرده. سوال من اینه این ادمین از سر لج این کارو میکنه؟ یا اگه دلیلی داره بگه یعنی چی 

با سلام !

دلیل بن شما به هر دلیلی یا استفاده از چیت less DMG یا fakeping بوده است که برای داشتن هردو به نرم افزار هایی مانند cleo نیاز است که داشتن این نرم افزار غیر مجاز است !

بنده چون از لگ بودن شما و یا استفاده شما از چیت اطمینان نداشتم به شما هر دفع Warn داده ام 

حالا دلیل من برای مطمئن نبودنم چیست ؟!

همونطور که در مدرک مشاهده میکنید پینگ شما زیر 60 و بالای 50 است که یک پینگ کاملا عادی برای بازی کردن محسوب میشود  ! در ادامه وقتی بنده و بقیه پلیر ها به شما تیر میزنند شما اسیب یا DMG ای نمیبینید ! و این اثباتی بر شک من و تخلف شماست!

مدارک: 

https://s19.picofile.com/file/8436814692/Gta_Sa_Mp_2021_06_17_19_43_30_Trim_2.m4v.html

Closed!

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...