Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 ام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer18 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: sweet نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) مدارک شکایت:http://uupload.ir/files/q1l_sa-mp-236.png http://uupload.ir/files/eeeg_sa-mp-238.png http://uupload.ir/files/0nc_sa-mp-245.png http://uupload.ir/files/r39e_sa-mp-244.png توضیحات: با سلام من ower grown را کیک دادم بد ایشون اومده با اکانت دیگه منو 26بار کیک داده درخواست ادبن owergrown va swut را دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اگه مرپدرک بقیه کیک ها را میخواین بهم بگین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Araash ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 من کیک دادم من هر کاری میکنم درسته. خودم میدونی موضوع رو الکی به جای دیگ نکش. Spec میشی یا میری رو پلیری بعد رو خودت /blow میزنی اونا هم کیل میشن. تو این کارو کردی 3 تا پلیر لفت دادن! شما چون اخرای روز رنکته این کارو میکنی؟ ! میدونی محمدرضا چند میل Deten میکنه وقتی کسی این کارو کنه ؟ ! فیلم به زودی میزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Araash ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 بگو ایپی چک کنن من oWER grown نیستم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 تو از کجا میدونی من اونم یا نیستم شما که مدرک نداری پس غلط میخوری میای منو بن میکنی دوستان دقت کنید ازدواج فامیلی نکنید که یکی مثل این به وجود بیاد ادمین حسام شما اگه سرور برات مهمه بیا درست کن اگه که نه من برم یه جا دیگه این چه وضع سروره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 با سلام لطفا یکی یکی بگید1 2 من کاری نکردم با دب کشتمش دیدم ower grown اومده من را کیک داده بی دلیل منم کیک دادم بد این sweet اومده 26بار کیک داده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 و اقای ower grown من شما را دیدم با اکانت این اومدی لطفا این همه تهدید نکنید میرم ی جا دیگه و تا جایی که من میدونم این کار ادبن داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 ادب رعایت کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 من هر وفت کیک دادک کیل دادم مدرک دارم شما فیلمی که من کاری کردم رو بفرست تا من مدرک بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 من blow بی دلیل ندادم فقط ی بار event bod من blow را تو event zadam همین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اولن این که شما با تلپورت اومدی اونو کشتی هیچ حرفی نزن و دوم اینکه و وقتی دیدی over grown شما شما را اد بن داده استه اش که خیلی کار بدی کرده است اش دلیل نوشته شده مشکل داری شکایت کن غلط میکنی بن میدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 فیلم بده من تلپورت کرم 2 ادب رعایت کن 3 خواستم به دلیل ekhtelal dar sv بن بدم وللی نزدیک بود باز کیک بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اره تو گفتی و ماهم خنگیم باور کردیم خودم دوبار ترکیدم همین جوری با همین حرکتت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 من /ab b کردم 2 ادب رعایت کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 بنده هیچ اختلالی به وجود نیاوردم یه سر بری سایت میبینی از کی شکایت شده از کی نشده حساب کارر دستت میاد اینجام با ادب با ادب نکن خودتو درست کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اها ما هم خریم نمیفهمیم شما هم هم /ab b میزنی هم blow که داخل چت مینویسه چه جالب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 تا جایی که من میدونم 26بار کیک دادن ادبن داره نه بن برید خدا ر شکر کنید که تا الان بنید فقط لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 1 میگم ادب رعایت کن 2 من میگن /ab b کردم برو مدرک بیار blow ززدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 من بخواطر blow تو درگیری 1بار unrank شدم بخواطر 1 abous باید 2بار unrank شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 داخل سایت هست شکایت کردم میتونی چشمای قشنگتو باز کنی عزیزم اینم ادب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 تازه من داشتم کیف بر میداشتم ایشون من را کیک داد درخواست برگردوندن top clan http://uupload.ir/files/88d4_sa-mp-235.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 xDDDDDDD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 میتونی موضوع جدید باز کنی و اینکه شما منو اون نزدیکیا میبینی که بدونم کیف جلوته یا نه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 12 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اگه باز مدرک میخوای بدم که unrank داعمی شی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SIR_AriaN ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 منم دیدم خیلی وقت ها تو چت مینویسه ک پروگیمر خودشو منفجر کرد دلیل هم ی چیز چرتو پرت مینویسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده