Test69 ارسال شده در 8 تیر، 1400 ارسال شده در 8 تیر، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SileNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ArKadaSh نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - خدا - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Falcon مدارک شکایت: توضیحات: سلام من اکانت رو مولتی کشیدم رو VPS که اسکور اینا جمع شه بعد اومدم دیدم بن شدم بی دلیل ! درخواست آنبن دارم ! 2
Alireza ارسال شده در 8 تیر، 1400 ارسال شده در 8 تیر، 1400 در 54 دقیقه قبل، Tessa گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: SileNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ArKadaSh نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - خدا - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Falcon مدارک شکایت: توضیحات: سلام من اکانت رو مولتی کشیدم رو VPS که اسکور اینا جمع شه بعد اومدم دیدم بن شدم بی دلیل ! درخواست آنبن دارم !
Alireza ارسال شده در 8 تیر، 1400 ارسال شده در 8 تیر، 1400 در 13 دقیقه قبل، ArKadaSh گفته است : سلام و درود اینم مدرک adv شما که ip ts دادیت تو چت public
ShipMaster ارسال شده در 8 تیر، 1400 ارسال شده در 8 تیر، 1400 با سلام بن ادمین درست بوده اما ADV بن خیر بنده شما رو ان بن و سپس Vac بن کردم میتوانید از سایت پکیج انبن خریداری کنید در ضمن به ادمین @ArKadaSh نیز اخطار داده شد! Closed !
ارسالهای توصیه شده