رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: WexyPow
  •  
  • نام کاربری کسی که از آن شکایت دارد: Progamer18
  •  
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :  RezaBlack + Screen Shots 

• توضیحات + عکس :

نمیخواستم این کار رو بکنم اما این دفعه ی چندمه که این پلیر به خودش اجازه میده از رنکش سو استفاده بکنه 

داستان از این قرار بود که ._RezaBlack_. و Progamer18 باهم دوئل دادن و ظاهرا ProGamer18 بعد از چند بار خوردن تو دوئل از RezaBlack میزنه الکی به دلیل AimHack رضا رو بن میکنه

بنده خودم شخصا روی شخص ._RezaBlack_. اسپِک بودم و هیچگونه aim هک و یا مشکل دیگه ای نداشت و حتی این مسئله رو با Progamer18 در میون گذاشتم منتها این شخص پاش توی یه کفشه و هیچ چیز جز حرف خودش رو قبول نداره 

و ظاهرا یک سری مشکلات شخصی با هم داشتن که داخل سرور سر ._RezaBlack_. خالی کردن 

بعد از این جریان من اکانت ._RezaBlack_. رو از بن در آوردم و شخص Progamer18 من رو بی دلیل از سرور کیک داد و دلیلش (Unban Nade) بود

اسکرین شات ها :

اسکرین شات اول مربوط به بحثی که پیش اومده :

spacer.png

اسکرین شات دوم مربوط به کیک کردن بنده از سرور بخاطر Unban کردن شخصی که روش Spec بودم :

spacer.png

ادمین های اصلی لطفا روی افرادی که رنک دارن نظارت داشته باشید تا به خودشون اجازه ندن بی دلیل کسی رو بن و یا کیک از سرور بدن

این شخص حق همچین کاری رو نداشت و امیدوارم که هرچه زودتر مدارک لازمه رو داخل سایت بزاره

چون اولا شخص ._RezaBlack_. یکی از پلیر های Pro  و Old سرور هستن و خودم بارها روی این شخص spec کردم و هیچ گونه aim hack ای از این شخص ندیدم

پ.ن : بنده خر که نیستم , هرکسی توی عمرش یکبار رو چیت زده و آشنایی کامل با aim hack داره

امیدوارم مدرک ProGamer18 معتبر تر از شخص منی که روی رضا Spec بودم باشه

لطفا رسیدگی شود

موفق باشید.
  • Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

یکبار منم cuf کردم این progamer18 روی خودش adminblow زد بد من kill داد ss که میخواستم بگیرم سری cchat داد?

ارسال شده در

بدشم داشتم هلب میدادم به پلیر  

داشتم یاد می دادم بانک چطوری بزنه و چطوری score جم کنه این progamer18 امد اون پلیری که بهش یاد میدادم چطوری بانک بزنه kill کرد بد وسط هلپ منو کیک کرد

اینم از عکس

y5mi_sa-mp-065.png

ارسال شده در

درود.
? پلیر خاطی ( @ProGamer18 ) به دلیل ابیوس های مکرر و توجه نکردن به انرنک های قبلی خود به مدت 2 روز انرنک شد.
✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...