lLlA ارسال شده در 5 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: erlich نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: shipmaster نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : $shayan.bn$ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: دیشب نت ضعیف بود (پینگ رو نگا) و بخاطر همین وقتی من اومدم فرودگاه بازی به این شکل شد ک من بقیه نمی بینیم ولی اونا میبینن و وقتی تیر بزنن من دمیج نمیخورم. به همین دلیل اونا فک کردن من چیت زدم و بن شدم در تصاویر مشخصه که بچه هایی ک کنار من هستن مشخص نیستن حتی کانتینر دم در فرودگاه هم نیستش من اگه نو دمیج زده بودم چرا باید اسمم هی پست هم تو کیل برد بیاد؟ از شایان bn بپرسید من قبل این قضیه دور و اطراف اون بود که هی منو میکشت. رسیدگی شه عزیزان مچکر.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lLlA ارسال شده در 5 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2021 ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ShipMaster ارسال شده در 5 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2021 با سلام طبق مدارکی که بنده از شما گرفتم : اگر کسی توی بدترین حالت لگ باشه هر از چندگاهی علامت AFK کنار اسم شما خواهد امد که این اتفاق نیوفتاد با این نظریه یعنی پینگ شما انقدر هم که باید بد نبوده که دمیج نخورید .. حالا حالت دوم چیست ؟! وقتی شما طوری لگ باشید که علامت AFK نیاید و کسی به شما دمیج دهد شما پس از 4 یا 5 ثانیه دمیج خواهید خورد که در فیلم 32 ثانیه ای بنده هیج دمیج ای به شما وارد نشد ! حالا اکر ادعا کنید که با موبایل بوده اید ... وقتی روی پلیری که با موبایل به سرور می اید با Chainsaw یا همان ارره بگیریم دمیج خواهد خرد حتی با بدترین پینگ ! حال خود شما برای ادعای پاک بودن خودتان قضاوت کنید ! مدارک : https://s18.picofile.com/file/8437696676/Erlich_1.m4v.html Closed ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده