DimMaK ارسال شده در 25 مرداد، 1400 ارسال شده در 25 مرداد، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: amir5312 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: mohammadreza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : price , Esquire و ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner توضیحات : خوب من چند وقت پیش رفتم یه خونه کنار بانک که دیلیت شده بودش رو خریدم و امروز اونر سرور محمد رضا اومدش و گفت که این خونه رو تو خریدی و من گفتم اره گفتش چند و من گفتم که فروشی نیستش و میخواست به بهونه ریست شدن خونه خونه رو از من بگیره و من خوب نمیخواستم بفروشمش الان هم که اومدن سر خود خونه رو به نام خودشون کردن و مقداری گلد به حسابم ریختن 1. چون که اونری قرار نیستش بیای هر کاری بکنی یا قوانین رو زیر پا بزاری 2.میخواستی بیای سرور و بری تو خونت تا خونت اتو دیلیت نشه وقتی که شده دیگه نمیشه بیای خونه رو پس بگیری 3.و بعدش اینکه من شاید اصلا میخواستم خونه رو به یه قیمت بالاتر بفروشم این یعنی چی که میای میزنی به نام خودت خونه رو تمام لطفا سریع رسیدگی بشه و خونه یا پس داده بشه یا من خونه رو به قیمت بالاتری میفروشم و در اخر به احتمال خیلی زیاد چون ایشون اونر هستن نه من به خونم یا مقداری که میخواستم بفروشمش نمیرسم و یا حتی به خاطر این مطلب بن بشم یا پستم پاک بشه ! فقط خواستم بگم که فکر میکردم سرورتون واقعا خوبه ولی با این اتفاق نظرم عوض شدش لطفا رسیدگی بکنید !!و اینکه فیلم کل ماجرا هستش خواستم اپلود بکنم نت ضعیف بودش اپلود نشدش!!
HaDi ارسال شده در 25 مرداد، 1400 ارسال شده در 25 مرداد، 1400 در 6 دقیقه قبل، Amir5312 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: amir5312 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: mohammadreza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : price , Esquire و ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner توضیحات : خوب من چند وقت پیش رفتم یه خونه کنار بانک که دیلیت شده بودش رو خریدم و امروز اونر سرور محمد رضا اومدش و گفت که این خونه رو تو خریدی و من گفتم اره گفتش چند و من گفتم که فروشی نیستش و میخواست به بهونه ریست شدن خونه خونه رو از من بگیره و من خوب نمیخواستم بفروشمش الان هم که اومدن سر خود خونه رو به نام خودشون کردن و مقداری گلد به حسابم ریختن 1. چون که اونری قرار نیستش بیای هر کاری بکنی یا قوانین رو زیر پا بزاری 2.میخواستی بیای سرور و بری تو خونت تا خونت اتو دیلیت نشه وقتی که شده دیگه نمیشه بیای خونه رو پس بگیری 3.و بعدش اینکه من شاید اصلا میخواستم خونه رو به یه قیمت بالاتر بفروشم این یعنی چی که میای میزنی به نام خودت خونه رو تمام لطفا سریع رسیدگی بشه و خونه یا پس داده بشه یا من خونه رو به قیمت بالاتری میفروشم و در اخر به احتمال خیلی زیاد چون ایشون اونر هستن نه من به خونم یا مقداری که میخواستم بفروشمش نمیرسم و یا حتی به خاطر این مطلب بن بشم یا پستم پاک بشه ! فقط خواستم بگم که فکر میکردم سرورتون واقعا خوبه ولی با این اتفاق نظرم عوض شدش لطفا رسیدگی بکنید !!و اینکه فیلم کل ماجرا هستش خواستم اپلود بکنم نت ضعیف بودش اپلود نشدش!! درود دوست عزیز. این خونه متعلق به من بوده و به دلیل مشکلاتی که توی سرور هست خونه خود به خود ریست میشه حتی اگر آنلاین باشی (تاکید میکنم اولین خونه ی بنده بوده که نباید ریست میشده) از جایی که این خونه متعلق به من بوده باید ریست بشه و گلدی که خریداری شده به حساب کسی که خونه رو خریده بوده برمیگرده. در ضمن @MohammadReza مدیرکل سرور هستند که صلاح دیدن این خونه ریست بشه . موفق باشید
DimMaK ارسال شده در 25 مرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 25 مرداد، 1400 در 8 دقیقه قبل، HaDi گفته است : درود دوست عزیز. این خونه متعلق به من بوده و به دلیل مشکلاتی که توی سرور هست خونه خود به خود ریست میشه حتی اگر آنلاین باشی (تاکید میکنم اولین خونه ی بنده بوده که نباید ریست میشده) از جایی که این خونه متعلق به من بوده باید ریست بشه و گلدی که خریداری شده به حساب کسی که خونه رو خریده بوده برمیگرده. در ضمن @MohammadReza مدیرکل سرور هستند که صلاح دیدن این خونه ریست بشه . موفق باشید خوب به چه دلیلی صلاح دیدن ریست بشه؟ و بعد اینکه من توی خونه کلی گان + مانی داشتم الان اونا چی میشه
DimMaK ارسال شده در 25 مرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 25 مرداد، 1400 در 50 دقیقه قبل، Amir5312 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: amir5312 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: mohammadreza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : price , Esquire و ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner توضیحات : خوب من چند وقت پیش رفتم یه خونه کنار بانک که دیلیت شده بودش رو خریدم و امروز اونر سرور محمد رضا اومدش و گفت که این خونه رو تو خریدی و من گفتم اره گفتش چند و من گفتم که فروشی نیستش و میخواست به بهونه ریست شدن خونه خونه رو از من بگیره و من خوب نمیخواستم بفروشمش الان هم که اومدن سر خود خونه رو به نام خودشون کردن و مقداری گلد به حسابم ریختن 1. چون که اونری قرار نیستش بیای هر کاری بکنی یا قوانین رو زیر پا بزاری 2.میخواستی بیای سرور و بری تو خونت تا خونت اتو دیلیت نشه وقتی که شده دیگه نمیشه بیای خونه رو پس بگیری 3.و بعدش اینکه من شاید اصلا میخواستم خونه رو به یه قیمت بالاتر بفروشم این یعنی چی که میای میزنی به نام خودت خونه رو تمام لطفا سریع رسیدگی بشه و خونه یا پس داده بشه یا من خونه رو به قیمت بالاتری میفروشم و در اخر به احتمال خیلی زیاد چون ایشون اونر هستن نه من به خونم یا مقداری که میخواستم بفروشمش نمیرسم و یا حتی به خاطر این مطلب بن بشم یا پستم پاک بشه ! فقط خواستم بگم که فکر میکردم سرورتون واقعا خوبه ولی با این اتفاق نظرم عوض شدش لطفا رسیدگی بکنید !!و اینکه فیلم کل ماجرا هستش خواستم اپلود بکنم نت ضعیف بودش اپلود نشدش!! خوب ولش ولی حداقل قبلش با ادم یه حرفی بزنید و بعدش اینکارو انجام بدید منم اون موقع یه ذره عصبانی شده بودم قصد توهین نداشتم ببخشید
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 مرداد، 1400 مدیرکل ارسال شده در 25 مرداد، 1400 @Amir5312 حق با شماست، ولی باید خانه با صاحب اصلیش بازگردانده می شد، ولی با این حال برای جبران خسارت 50 میلیون به پول جیب شما واریز شد. موفق باشید.
DimMaK ارسال شده در 26 مرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 1400 در 19 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : @Amir5312 حق با شماست، ولی باید خانه با صاحب اصلیش بازگردانده می شد، ولی با این حال برای جبران خسارت 50 میلیون به پول جیب شما واریز شد. موفق باشید. خوب حله اوکی منم چون دیدم دیلیت شده بودش خریدم هوس رو ولی اوکی حله ممنون فقط ببخشید اون موقع یه ذره عصبانی شده بودم قصد توهین نداشتم ممنون 1
ارسالهای توصیه شده