Whale ارسال شده در 30 مرداد، 1400 ارسال شده در 30 مرداد، 1400 نام:Mr.Relog نام کسی که شکایت دارید: AliVayKing رنک: پلیر معمولی توضیحات: یه ادمین اومده بن کرده اینو بعد این اومده سایت شکایت کرده تو عکس شکایتش وال هکش (NameTags) معلومه xD (سمت چپ بالا صفحه کنار چت بن) حاجی حداقل میخوای عکس بزاری OpHax رو اف کن بعد عکس بگیر xD بعد الکی هم آنبن شد درخواست دوباره بن شدن رو دارم! @MohammadReza @WarMaster مدارک: 3
Shyon ارسال شده در 31 مرداد، 1400 ارسال شده در 31 مرداد، 1400 حداقل بهونه میاری یه چی درست بگو اولا ایدی زده معلومه وال هک عه xD دوما فاصله ای که وایسادی بدون چیت نشون نمیده اضلا اونجارو چرا زجه میزنی حداقل بیا مرد باش بپگو چیت زدم همینه که هس داش خودمونیما ستینگو سوسکی پیام بده xD جی تی ای رو دوباره ریختم ستینگم گم شده ?
Alireza ارسال شده در 31 مرداد، 1400 ارسال شده در 31 مرداد، 1400 در 19 ساعت قبل، Mr.relog گفته است : نام:Mr.Relog نام کسی که شکایت دارید: AliVayKing رنک: پلیر معمولی توضیحات: یه ادمین اومده بن کرده اینو بعد این اومده سایت شکایت کرده تو عکس شکایتش وال هکش (NameTags) معلومه xD (سمت چپ بالا صفحه کنار چت بن) حاجی حداقل میخوای عکس بزاری OpHax رو اف کن بعد عکس بگیر xD بعد الکی هم آنبن شد درخواست دوباره بن شدن رو دارم! @MohammadReza @WarMaster مدارک: سلام و درود همبن طور که در SS من میبینید Safir رو نشون داده و کلا HELI وGHAYEGH رو نشون میده خودتون هم میتونید تستش کنید ضرری نداره موضوع رسیدگی و بسته شد بدرود
ارسالهای توصیه شده