HaZarD ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ReZaSeZar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:OverGrown نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :saleh051 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات: تو زون بودیم داشت کیل میشد به بهونه afk کردن جیل داد درخواست پیگیری را دارم.
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 با سلام بله شما در زون بودید که من اومدم درگیر شم باهاتون شما afk کردین مدارک :
WexyPow ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 7 دقیقه قبل، ReZaSeZar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:ReZaSeZar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:OverGrown نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :saleh051 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات: تو زون بودیم داشت کیل میشد به بهونه afk کردن جیل داد درخواست پیگیری را دارم. دوست عزیز طبق مدارکی که ادمین Overgrown ارائه کرده مقصر شما هستید و کاملا معلومه که وسط درگیری afk کردید. موفق باشید.
WexyPow ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 3 دقیقه قبل، [GanG]SadRa گفته است : با عرض سلام این Abuos از رنکش سو استفاده میکنه همش منو Muote میده Reson هم همیشه اینه ijad Kal این ADmino انرنک کنید با تشکر ! دوست عزیز هرگونه ایجاد کل کل در سرور Mute داره سرور قوانین و مقررات خودش رو داره منبعد بدون ارائه مدرک تصویری و پر کردن فرم زیر پست بقیه شکایت و تهمت بی جا نزنید موفق باشید (فرم باید به صورت زیر پر شود) نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 با سلام اقای sprit خودتون داخل اسکرینشاتی که دادید مدرک بنده هست که نوشتید حر...ی و این فهاشی هست
[PD]SpiriT ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 OverGrown عکس اولی رو میبینی Player MiracleX داره فحش میده بعد منو Muote میدی ؟ ?
HaZarD ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 8 دقیقه قبل، [OverGrown] گفته است : با سلام بله شما در زون بودید که من اومدم درگیر شم باهاتون شما afk کردین مدارک : آخه من برای چی afk کنم؟ ترسی که نداشتم... من بدون حرکت و بدون حرکت نشونه وایساده بودم اینجوری شده بود وگرنه من ترسی نداشتم و نمیخواستم afk کنم
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 بنده بعد از فهاشی شما چت رو پاک کردم و ایشون رو ندیدم الان با مدرکی که دادید ایشون به مدت 5 دقیقه میوت میشه ممنون از اراعه مدرک
[PD]SpiriT ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 اقای WexyPow شما ساکت ! این موضوع به شما ربطی ندارد !
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 مدارک داده شده دوست عزیز هیچ دلیلی نداره تاپ برگرده داخل اسکرین شات afk معلومه بدرود
HaZarD ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 5 دقیقه قبل، [.Cpt...SpiRiT.] گفته است : شکایت رو جداگانه طرح کنید و توی این پست نگذارید!
WexyPow ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در هم اکنون، [.Cpt...SpiRiT.] گفته است : اقای WexyPow شما ساکت ! این موضوع به شما ربطی ندارد ! اول از همه شما سعی کن حرف زدنت با بزرگ تر از خودت رو یاد بگیری دوما به بنده مربوطه و فکر نمیکنم این موضوع ربط خاصی به شما داشته باشه بنده مسئول رسیدگی به این شکایتم و شما بهتره سر جای خودتون بشینید و سر بحث خودتون باهم دیگه صحبت کنید
HaZarD ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، [OverGrown] گفته است : مدارک داده شده دوست عزیز هیچ دلیلی نداره تاپ برگرده داخل اسکرین شات afk معلومه بدرود این afk که نشون میده اشتباه بوده و من نمیخواستم afk کنم اصلا وقتی 2 به 1 هست چرا afk کنم؟!بدون حرکت وایساده بودم اینجوری شده و تیر هم بهم میزدی دمیج میخوردم!
WexyPow ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 1 دقیقه قبل، ReZaSeZar گفته است : این afk که نشون میده اشتباه بوده و من نمیخواستم afk کنم اصلا وقتی 2 به 1 هست چرا afk کنم؟!بدون حرکت وایساده بودم اینجوری شده و تیر هم بهم میزدی دمیج میخوردم! در هر صورت , مدارک نشون میده که شما وسط درگیری Afk کردید جدا از این مورد شکایت بی مورد علیه شخص Overgrown بخاطر Jail دادن بخاطر ترس از Kill دادید.
HaZarD ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در هم اکنون، WexyPow گفته است : در هر صورت , مدارک نشون میده که شما وسط درگیری Afk کردید جدا از این مورد شکایت بی مورد علیه شخص Overgrown بخاطر Jail دادن بخاطر ترس از Kill دادید. XDD باشه باشه ? اصن من ترسیدم:) توی 2 به 1 ترسیدم و afk کردم XD @Dr.Error اینا چی میگن؟
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 شاید خواستید چیت ایمتونو روشن کنید ما دلیلشو نمیدونیم ولی میدونیم مجاز نیست
HaZarD ارسال شده در 26 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ایم؟شما سبیت دارید یا من؟اون ریکانتک رو همه دیدن که چه زود برگشتی سرور
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 به دست price همین دیروز pc چک شدم
SaIeh ارسال شده در 26 خرداد، 1398 ارسال شده در 26 خرداد، 1398 در 4 ساعت قبل، [OverGrown] گفته است : به دست price همین دیروز pc چک شدم شما هر روز pc check میشی یا مثل جریان شکایت مافیا از pccheck در میری؟؟؟
DrError مهمان ارسال شده در 27 خرداد، 1398 ارسال شده در 27 خرداد، 1398 درود. ? پلیر ( @saleh[051] ) در شکایاتی که به شما مربوط نمیشود دخالت نکنید. [ 1/3 ] ? پلیر ( @WexyPow ) در شکایاتی که به شما مربوط نمیشود دخالت نکنید. [ 1/3 ] ? پلیر ( @[.Cpt...SpiRiT.] ) در شکایاتی که به شما مربوط نمیشود دخالت نکنید. [ 1/3 ] ( اگر شکایتی دارید موضوع جداگانه ای باز کنید ) ? این موضوع با توجه به مدارک ارسالی از سوی ادمین ( @[OverGrown] ) صحیح میباشد و ابیوسی صورت نگرفته است. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده