رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

سو استفاده از رنک _ شکایت از Price

WexyPow

ارسال‌های توصیه شده

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: WexyPow

• نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Price

• نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Dark_Killer + SS

• رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager

قبل از هر چیز :
بنده شکایتم کاملا به جاست چون هیچ گونه تبلیغی علیه سرور آرنا نکردم و اگر این شخص مدرکی داره که من تبلیغ سرور دیگه ای رو کردم که اون من رو 20 دقیقه میوت کرده ارائه کنه بنده خودم خودم رو 1 ساعت میوت میدم !

توضیحات :

قضیه از این قرار بود که بنده داشتم داخل سرور (به صورت خصوصی) با دوستم صحبت میکردم و رفیق ما برگشت گفت فلان چیزو تو سرورت فیکسش کن (درحالی که هیچ اسمی ام از سرور نبردن)

من هم گفتم سرورمو قراره ببندم کلا ( و باز هم هیچ اسمی از سرور مورد نظر نبردم و نخواهم برد)

حالا چون این شخص (Price) یه دونه Sv رو تو Admin warn دیده ( با اینکه بهش پی ام دادم گفتم سرور ماینکرفت رو میگم) زده من رو 20 دقیقه بدون هیچ دلیلی و به بهونه ی (تبلیغات) میوت کرده

پ.ن :

دوست عزیز (Price) شما اگر داخل این سرور منیجر موندی بخاطر ساپورت های مالی پلیر ها و رضایت پلیر ها منیجیر هستی

اگه قرار باشه اینجوری از رنکت سو استفاده کنی اصلا نیازی نیست کسی تبلیغ کنه 

شما میمونی و دوتا پلیر داخل سرور ( اونوقت میتونید بالا سر 2 تا پلیر منیجری کنید)

بنده خودم بار اول Rank Vip خریدم و بعدش rank Owner خریدم و بعد از این تصمیم به خرید رنک Super Viser داشتم که با این حرکت شما واقعا پشیمون شدم که سرور رو ساپورت کنم

اگر قرار به اذیت و آزار پلیره پس منم باید بیام رنک منیجری و سوپر وایزری بخرم و تورو اذیت کنم ؟؟؟

انسان یکم منطق و انصاف داشته باشه بد نیست

و نکته ی آخر :

سعی کنیم وقتی یه رنکی میگیریم مسئولیتش رو (درست و به جا) به عهده بگیریم و ازش سوءاستفاده نکنیم.

مدارک :
spacer.png

موفق و پیروز باشید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...