WexyPow ارسال شده در 17 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: WexyPow نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Price نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Dark_Killer + SS رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager قبل از هر چیز : بنده شکایتم کاملا به جاست چون هیچ گونه تبلیغی علیه سرور آرنا نکردم و اگر این شخص مدرکی داره که من تبلیغ سرور دیگه ای رو کردم که اون من رو 20 دقیقه میوت کرده ارائه کنه بنده خودم خودم رو 1 ساعت میوت میدم ! توضیحات : قضیه از این قرار بود که بنده داشتم داخل سرور (به صورت خصوصی) با دوستم صحبت میکردم و رفیق ما برگشت گفت فلان چیزو تو سرورت فیکسش کن (درحالی که هیچ اسمی ام از سرور نبردن) من هم گفتم سرورمو قراره ببندم کلا ( و باز هم هیچ اسمی از سرور مورد نظر نبردم و نخواهم برد) حالا چون این شخص (Price) یه دونه Sv رو تو Admin warn دیده ( با اینکه بهش پی ام دادم گفتم سرور ماینکرفت رو میگم) زده من رو 20 دقیقه بدون هیچ دلیلی و به بهونه ی (تبلیغات) میوت کرده پ.ن : دوست عزیز (Price) شما اگر داخل این سرور منیجر موندی بخاطر ساپورت های مالی پلیر ها و رضایت پلیر ها منیجیر هستی اگه قرار باشه اینجوری از رنکت سو استفاده کنی اصلا نیازی نیست کسی تبلیغ کنه شما میمونی و دوتا پلیر داخل سرور ( اونوقت میتونید بالا سر 2 تا پلیر منیجری کنید) بنده خودم بار اول Rank Vip خریدم و بعدش rank Owner خریدم و بعد از این تصمیم به خرید رنک Super Viser داشتم که با این حرکت شما واقعا پشیمون شدم که سرور رو ساپورت کنم اگر قرار به اذیت و آزار پلیره پس منم باید بیام رنک منیجری و سوپر وایزری بخرم و تورو اذیت کنم ؟؟؟ انسان یکم منطق و انصاف داشته باشه بد نیست و نکته ی آخر : سعی کنیم وقتی یه رنکی میگیریم مسئولیتش رو (درست و به جا) به عهده بگیریم و ازش سوءاستفاده نکنیم. مدارک : موفق و پیروز باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری