Xenon ارسال شده در 30 آبان، 2021 ارسال شده در 30 آبان، 2021 شاکی : @Xenon خاطی : @[Ali]VayKinG رنک خاطی : maneger بن کاملا بی دلیل ....آقای علی وایکینگ یه جور دیگه سعی کن تاپ بگیری.... درخواست مدرک..... من هیچ وقت چیت نمیزنم و نخواهم زد....بن از روی سوزش بود.....میخوای بن کنی پیسی چک درخدمتم....نه اینکه یهویی...متاسفم واسه سطح بازیت رسیدگی شه ممنون 5
ReMinDeR ارسال شده در 30 آبان، 2021 ارسال شده در 30 آبان، 2021 ادمین @[Ali]VayKinG 12 ساعت مهلت برای قرار دادن مدرک
Xenon ارسال شده در 30 آبان، 2021 سازنده ارسال شده در 30 آبان، 2021 در 2 ساعت قبل، WarMaster گفته است : ادمین @[Ali]VayKinG 12 ساعت مهلت برای قرار دادن مدرک چطوریه که ایشون پست های جدید رو مدرک گذاشته واسه منو میگه بعدا ارسال میشه....حالا عیب نداره.....هم من میدونم هم خودش که هیچ کاری نکردم....تا فردا ساعت 10 صبح مهلته....مدرک نذاشت تقاضای آن رنک دارم 2 1
Xenon ارسال شده در 30 آبان، 2021 سازنده ارسال شده در 30 آبان، 2021 در 12 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : سلام https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۰۸۳۰_۲۳۱۸۲۰۴۷۰_ehk.mp4/ ? ادمین واگذار میکنم به خودت ? این چیه الان ؟ باگ ارره گذاشتی واسه من؟ فیلمم که خودت نگرفتی....منو واسه این 4 روز بن دادن؟? 3
Alireza ارسال شده در 30 آبان، 2021 ارسال شده در 30 آبان، 2021 سلام و درود شما آنبن خواهید شد و به علت گذاشتن fpslimit 15 مین جیل خواهید شد بدرود
ارسالهای توصیه شده