__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 17 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2019 سلام. نام در سرور : @__DaRe....MiRiZe__ نام خاطی : @Stoic دلیل : من اسمم این بود یهو دیدم به دلیل Das Begir Ziresh بن شدم? مدرک : Das Begir Ziresh / Dare Mirize / XD 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 17 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2019 در در ۱۳۹۸/۳/۲۷ در 17:03، __DaRe....MiRiZe__ گفته است : سلام. نام در سرور : @__DaRe....MiRiZe__ نام خاطی : @Stoic دلیل : من اسمم این بود یهو دیدم به دلیل Das Begir Ziresh بن شدم? مدرک : Das Begir Ziresh / Dare Mirize / XD چی شد؟! جوابه بقیه میدید منو نمیدید؟!? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 این رو در بخش طنز سایت ارسال کنید ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 19 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 در 3 ساعت قبل، .[QuEeN]. گفته است : این رو در بخش طنز سایت ارسال کنید ? با تشکره فراوان از شما هلپر عزیز. یچیزی میگم بی تربیتی نشه ولی مدیرا مثکه خ*یه کردن جوابه بن الکیمو نمیدن :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 در 3 ساعت قبل، __DaRe....MiRiZe__ گفته است : با تشکره فراوان از شما هلپر عزیز. یچیزی میگم بی تربیتی نشه ولی مدیرا مثکه خ*یه کردن جوابه بن الکیمو نمیدن ? شما در شکایت خود حق ندارید توهین کنید و شما نمیتوانید از مدیر کل شکایت کنید ! و حتما مشکل از نام کاربریتون بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 21 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 میدونم من فقط واسه ایجاد شادی اینو گزاشتم به درخواست دوستام وگرنه نمیخواستم بزارم? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 21 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrHeSam ارسال شده در 25 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2019 باسلام. شما در چت pm/fc شروع به تبلیغات و جو سازی کردید. برای رفع محرومیت در این تابستان پست لینک شده رو مطالعه کنید: @__DaRe....MiRiZe__ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده