رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کابری شاکی: @JasonToDD
  • نام کابری متخلف : @.MrDarK
  • مدارک شکایت: ندارم اسکرین شات گرفته نمیشه
  • موضوع شکایت: جا زدن زیر قول و قرار
  • نام ادمین ناظر: @PriCe
  • زمان انجام معامله: امروز ساعت 1:16
  • سایر توضیحات: سلام من یه کاخ تو جزیره داشتم قرار شد با secure room ایشون طاق بزنیم اول منو برینگ داد یه خونه دیگه رو گفت با این طاق میزنم به زور با دلیل گفتم نمیخرم من گفته بودم با اون یکی الان اومده خونه رو فروخته اما secure room به نام ایشون هست هرچی میگم بده من میگه نچ باس بخری 

الان درخواست دارم یا بده به من یا خونه رو پس بده 
arenagame_samp
ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، ReDHooD گفته است :
  • نام کابری شاکی: @JasonToDD
  • نام کابری متخلف : @.MrDarK
  • مدارک شکایت: ندارم اسکرین شات گرفته نمیشه
  • موضوع شکایت: جا زدن زیر قول و قرار
  • نام ادمین ناظر: @PriCe
  • زمان انجام معامله: امروز ساعت 1:16
  • سایر توضیحات: سلام من یه کاخ تو جزیره داشتم قرار شد با secure room ایشون طاق بزنیم اول منو برینگ داد یه خونه دیگه رو گفت با این طاق میزنم به زور با دلیل گفتم نمیخرم من گفته بودم با اون یکی الان اومده خونه رو فروخته اما secure room به نام ایشون هست هرچی میگم بده من میگه نچ باس بخری 

الان درخواست دارم یا بده به من یا خونه رو پس بده 

Khi Khi

ارسال شده در
در 14 ساعت قبل، Mr.Alvin گفته است :

کاربر @JasonToDD برای فروش secure room هیچ گونه cmd موجود نیست ! برای خرید secure room میبایست به shop رفته و با پرداخت 1.600 طلا سکرت روم را خریداری کنید !

در زمن ارزش خانه شما 1000 طلا و ارزش خانه بنده 3000 طلا بوده ! بنابراین اگر میخواهید سکرت روم به نام خودتان باشد باید آن را خریداری کنید .

الان وقتی هیچ دسترسی ندارم بهش به درد عمم میخوره؟ 

من گفتم کاملا اگه cmd موجود نیست درخواست بک دادن میکنم هیچ ارزشی نداره

ارسال شده در

@ReDHooD تا ۲۴ ساعت وقت دارید مدارک خود مبنی بر انجام معامله با شخص خاطی را آپلود کنید تا موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

در صورت نداشتن مدرک  پست قابل پیگیری نمی باشد

ارسال شده در
در 6 ساعت قبل، Storminess گفته است :

@ReDHooD تا ۲۴ ساعت وقت دارید مدارک خود مبنی بر انجام معامله با شخص خاطی را آپلود کنید تا موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

در صورت نداشتن مدرک  پست قابل پیگیری نمی باشد

من عرض کردم سمپ من اسکرین نمیگیره میتونید لاگ رو چک کنید 

معامله ساعت ۱ انجام شده به اسم JasonToDD 

چون اسکرین نمیگیره نشد بزارم

الان یه چه مدرکی نیازه هم لاگ دارید میتونید بگید چک کنن هم اینکه خود پلیر متخلف قبول داره معامله شده 

سیو نمیکنه اسکرین رو سمپ من بنده هم تازه برگشته بودم سمپ برنامه فیلم برداری و اسکرین گرفتن هم نداشتم پاک کرده بودم 

@Storminess

ارسال شده در

درود شکایت شما بی مورد بوده.

در Secure Room جدا از خانه ی داخل آن بوده دستوری برای اهدا یا واگذاری آن وجود ندارد و باید آنرا جداگونه از Shop/ خریداری کنید.

شما کاخ جزیره خود را با [خانه ی داخل] Secure Room معاوضه کردید و نه خود Secure Room.

موضوع رسیدگی و بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...