Boy ارسال شده در 9 آذر، 2021 ارسال شده در 9 آذر، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد:iDark نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:arminbh نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :هلپر 1 مدارک شکایت: توضیحات:سلام خدمت مدیرت متحرم بنده میخواستم ماشین رو با راک سمپ سل بدم و از هلپر پرسیدم چجور ماشینم بیمه کنم چون 2 تا ماشین داشتم به ایشون وسط هلپ چت goto بی دلیل کرد ایا من گفتم goto کن ؟؟؟ گفتم؟؟؟ لطفا رسیدگی کنید
Boy ارسال شده در 9 آذر، 2021 سازنده ارسال شده در 9 آذر، 2021 در 1 دقیقه قبل، ArminBh گفته است : عزیزه من این شکایت دارع ؟:| goto کردم بهت بگم کودوم ماشین میخای بیمه کنی ک سوارش بشی بیمه بزنی این چه شکایتیه ایا من گفتم goto کن ؟؟؟ گفتم یا نه ؟؟؟ اکه گفتم حرفت قبول
Boy ارسال شده در 9 آذر، 2021 سازنده ارسال شده در 9 آذر، 2021 همون طور که kill بی دلیل که از عمد نبوده وارن داره goto بی دلیلم وارن داره روز خوش :)
Stormy ارسال شده در 9 آذر، 2021 ارسال شده در 9 آذر، 2021 با سلام و درود نکته ی اول اینکه شما خودتون هلپر هستید و هلپ دادن شما با اکانت مولتی برای پاپوش ساختن برای هلپر های دیگر هم از نظر اخلاقی هم از نظر سرور مشکل داره و شما بابت این موضوع یک اخطار لفظی میگیرید! نکته ی دوم : GOTO کردن هلپر در هنگام پاسخ دادن به هلپ اگر بدون سو استفاده یا دمیج دادن باشد هیچ گونه مشکلی ندارد. موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده