SaIeh ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد:saleh[051] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.[M].SaWn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :mka82 مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1485 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:__ مدارک شکایت: http://rizy.ir/vuwo http://rizy.ir/ofS توضیحات:ایم واضحه تو عکس ها کاملا مشخصه که ساون رو به طرفی دیگه گرفتن اما تیر به جهت دیگری میرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 سلام خدمت مدیریت سرور و سایت بله من هم شاهدم که ایشون aim داره چون صالح سمت چپ من بود ولی تیر های ایشون هم به من برخورد میکرد ( فیلم یا عکسی ندارم ولی دیدم ) با تشکر ( MKA83 نه MKA82 |: خیلی مهمه یه عدد D;) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JeffrY ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 خب سلام بر همگی آقای MKA83 شما نه مدرک داری نه هیچ چیزه دیگه یی دیگه نیا بگو من شاهدم این از این و شما آقای SALEH لطفا یکم دقت کنید میفهمید که من تو چت گفتم BUGAM ATTACK NADIDD ولی شما توجه نمی کنید و درگیر میشید بعدشم من سریع تیر میزنم مثل شما نیسم دو ساعت واسم بعد بزنم به خاطر اینه که GUN میره اون ور لطفا با دقت از رو فیلم پیگیری شه خیلی ممنون از مدیریت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SaIeh ارسال شده در 19 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 من کاملا منتظر بودم شما ارمور بگیرید شما باگی به من مربوط نیست فیلم هم برای همین گذاشتم که ادعا شما مبنی بر اونور رفتن اسلحتون پیش نیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrError مهمان ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 درود. ? پلیر خاطی ( @.[M].SaWn ) شما برای فردا ساعت 11:30 صبح در سرور تیم اسپیک برای Pc چک حضور داشته باشید، عدم حضور شما موجب بسته شدن شکایت به نفع پلیر ( @saleh[051] ) میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری