Shahofpersia ارسال شده در 12 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: McArmin نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Reminder نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Arminbh alivayking rasa رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۰۹۱۲_۲۳۰۵۰۹۱۳۷_a6pa.mp4/ توضیحات: با سلام مم رفتم کاسی اگه فیلمو نگاه کنید من حطا ۱ مشت بهشون نزدم میاد منو جیل میده بعدم مگه با کیف اصن دیم داریم اصن مگه کلن استف نزنید چرا باید از کلن لفت بده بره کلن ۱ نفر دیگ تاپ کمکشون کنه و منفی نخورن بزنه ۱ نفرو الکی جیل بده درخواست رسیدگی دارم @PriCe @MohammadReza @WinNeR 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahofpersia ارسال شده در 13 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2021 . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 13 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2021 در 20 ساعت قبل، [UniT]Armin گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: McArmin نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Reminder نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Arminbh alivayking rasa رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۰۹۱۲_۲۳۰۵۰۹۱۳۷_a6pa.mp4/ توضیحات: با سلام مم رفتم کاسی اگه فیلمو نگاه کنید من حطا ۱ مشت بهشون نزدم میاد منو جیل میده بعدم مگه با کیف اصن دیم داریم اصن مگه کلن استف نزنید چرا باید از کلن لفت بده بره کلن ۱ نفر دیگ تاپ کمکشون کنه و منفی نخورن بزنه ۱ نفرو الکی جیل بده درخواست رسیدگی دارم @PriCe @MohammadReza @WinNeR از car jack in no wanted خودت فیلم گذاشتی؟! 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahofpersia ارسال شده در 13 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2021 داداش گلم کار جک کجا نوشته دیم حساب میشه یارو میاد مارو دمیج میده بدون وانتد میگید سرور انتی دیم دارخ نوبت ما میرسه همه چی دیمه؟؟؟ بعدم این شکایت درباره توعه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 14 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2021 مدرک خودش قرار داده و با ایشون هماهنگ شده @WinNeR اسپم نکنین تا بیان پست ببندن 7 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 14 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2021 در در 21 شهریور 1400 در 23:09، [UniT]Armin گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: McArmin نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Reminder نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Arminbh alivayking rasa رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۰۹۱۲_۲۳۰۵۰۹۱۳۷_a6pa.mp4/ توضیحات: با سلام مم رفتم کاسی اگه فیلمو نگاه کنید من حطا ۱ مشت بهشون نزدم میاد منو جیل میده بعدم مگه با کیف اصن دیم داریم اصن مگه کلن استف نزنید چرا باید از کلن لفت بده بره کلن ۱ نفر دیگ تاپ کمکشون کنه و منفی نخورن بزنه ۱ نفرو الکی جیل بده درخواست رسیدگی دارم @PriCe @MohammadReza @WinNeR سلام و درود دوست عزیز شما چون با اندروید هستید و اصلا دمج نمیشید حق اینکه به پلیر حمله کنید ندارید و جیل ایشون کاملا صحیح بوده است بدرود Closed 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده