رفتن به مطلب

boombox

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

سلام عرض میکنم خدمت مدیران سرور ارنا گیم در بیشتر سرور های زندگی مجازی یک ایتمی وجود دارد به نام boombox این ایتم برای این به کار می رود که  با لینک ها مخصوص کسانی که نزدیک به این ایتم هستند میتوانند به اهنگی گوش دهند این ایتم خیلی برای من جذاب بود خواهش مندم این ایتم را به صورت فروش با طلا البته مقدار کمی طلا بخواد چون که بتوانند تمامی کاربران سرور از این ایتم استفاده کنند مثلا برای هر boombox طلا 40 عدد باشد بفروش رسد ممنون .

arenagame_samp
ارسال شده در
در در ۱۳۹۸/۱/۲۵ در 00:05، SePeHR_JokeR گفته است :

سلام عرض میکنم خدمت مدیران سرور ارنا گیم در بیشتر سرور های زندگی مجازی یک ایتمی وجود دارد به نام boombox این ایتم برای این به کار می رود که  با لینک ها مخصوص کسانی که نزدیک به این ایتم هستند میتوانند به اهنگی گوش دهند این ایتم خیلی برای من جذاب بود خواهش مندم این ایتم را به صورت فروش با طلا البته مقدار کمی طلا بخواد چون که بتوانند تمامی کاربران سرور از این ایتم استفاده کنند مثلا برای هر boombox طلا 40 عدد باشد بفروش رسد ممنون .

باسلام.

با تشکر از پیشنهاد شما، این ایتم در سرور وجود دارد و شما میتوانید با مراجعه به قسمت UCF واقع در روبروی بانک سرور به قسمت Dj رفته و با تایپ دستور /DjLink لینک اهنگ خود را برای افراد واقع در آن منطقه به اشتراک بگزارید.

توجه: جهت پخش اهنگ و قرار دادن لینک میبایست شما در سرور رنک Owner یا بالاتر داشته باشید.

لینک خرید طلا:

http://arenagaming.ir/panel/shop/gold/plans

با تشکر تیم مدیریت ارناگیم.

• مدیرکل
ارسال شده در

@SePeHR_JokeR

با سلام

به دلیل امکان وجود ابیوس من جمله استفاده در درگیری که باعث لگ شدن میشود و مواردی از این قبیل امکان اضافه کردن این مورد وجود ندارد.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...