Shahofpersia ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @WinNeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : unit fam رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/aime_winner_6827.mkv/ توضیحات: با سلام در فیلم ضایس ایمه در عکسم میبینید موقعه ۴ ۴ داره اونور تیراش باز داره به من میخوره اصن دلیلی نیست بخواطر ۱ زون میاین چیت میزنین با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 با سلام اول این که مدرک عکس ملاک نمیشه که چیت معلوم باشه دوم یا شما فرق چیتو نمیدونی یا تا حالا چیت نداشتی بدونی چیه الان این کجاش چیته که ما ندیدم :| ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahofpersia ارسال شده در 18 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 کسیم نگفت تو ببینی این داره میچرخه تیرش باز طرف من میاد اگه میشه تو پست نظر نده ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 در 43 دقیقه قبل، [UniT]Armin گفته است : کسیم نگفت تو ببینی این داره میچرخه تیرش باز طرف من میاد اگه میشه تو پست نظر نده ممنون من اختیار خودمو دارم دوست دارم نظر بدم حله؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahofpersia ارسال شده در 18 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 این شکایت اصلا به شما مربوط نیست اختیارتم دسه خودته فقط نمیخوام زیر پست الکی بحث بشه من خودم نظر دادم زیر پست هم کلنم وارن دادن با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده