Amir_St ارسال شده در 28 شهریور، 1400 ارسال شده در 28 شهریور، 1400 Salam khaste nabashid Aziz meghdari pol az bank man bardashte shode Hodod 200 mil ina Alnm har kari mikonm sv ejaze nmide giah bekaram
Thiery_Henry ارسال شده در 28 شهریور، 1400 ارسال شده در 28 شهریور، 1400 مال منم گیاه هام باگ شده الانیه هفتس گیاه نکاشتم میگه در 15 ساعت اخیر گیاه کاشتید 1
Thiery_Henry ارسال شده در 28 شهریور، 1400 ارسال شده در 28 شهریور، 1400 در هم اکنون، PoFaK گفته است : @MohammadReza
Amir_St ارسال شده در 28 شهریور، 1400 سازنده ارسال شده در 28 شهریور، 1400 من ۲ ساعت پشت هم بازی کردم نشد
Thiery_Henry ارسال شده در 28 شهریور، 1400 ارسال شده در 28 شهریور، 1400 در 3 ساعت قبل، []QueeN[] گفته است : هر ۱۸مین پلی ۱گیاه برا کاشت ازاد میشه تعدادش تاپ میشه ظرفیت ۵۰ تا تکمیل شده حتما نه میدونم اینو الان مال من کلا باگ شده
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 1 مهر، 1400 مدیرکل ارسال شده در 1 مهر، 1400 درود اسلات های گیاه فری شد.
Thiery_Henry ارسال شده در 2 مهر، 1400 ارسال شده در 2 مهر، 1400 در 15 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درود اسلات های گیاه فری شد. سلام @MohammadReza هنوز مشکل ما اوک نشده https://s4.uupload.ir/files/sa-mp-288_zoq3.png الان بیشتر 2 هفتس این ارور میده با اینکه من اکم 24 انه و اخرین باریم گیاه کاشتم 2 هفته پیش بوده نه تنها واسه من بلکه واسه هم این مشکل پیش امده لطفا رسیدگی کنید
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 2 مهر، 1400 مدیرکل ارسال شده در 2 مهر، 1400 در 9 ساعت قبل، [B.B]Parsa گفته است : سلام @MohammadReza هنوز مشکل ما اوک نشده https://s4.uupload.ir/files/sa-mp-288_zoq3.png الان بیشتر 2 هفتس این ارور میده با اینکه من اکم 24 انه و اخرین باریم گیاه کاشتم 2 هفته پیش بوده نه تنها واسه من بلکه واسه هم این مشکل پیش امده لطفا رسیدگی کنید افرادی که توی اون تایمی که بنده فری کردم توی سرور بودند اسلاتشون فری نشده هنوز. منتظر باشند تا سرور ریستارت شه اون تایم اوکی میشه.
Thiery_Henry ارسال شده در 3 مهر، 1400 ارسال شده در 3 مهر، 1400 در 20 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : افرادی که توی اون تایمی که بنده فری کردم توی سرور بودند اسلاتشون فری نشده هنوز. منتظر باشند تا سرور ریستارت شه اون تایم اوکی میشه. @MohammadReza جان خواهشن اوکیش کنید هنوز درست نشده نه برای من بلکه برای همه 3 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری