رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام...

ایشون دیگ مثل اینکه با من لجه @WinNeR

من دارم تو بازی فایت میدم چند نفر با اندروید هی میان راب میزنن و میرینن تو بازی..هر چی ریپورت میدم هلپرا یا ادمینا جواب نمیدن...

@Amirmomd_Soli ایشون و چند نفر دیگ با اندروید هر دفه میرینن تو بازی و اعصاب ما..

@WinNeR ایشون هم هی دنبال فرصتن تا منو میوت یا بن بدن...اخه توهین به پلیر 200 مین میوت داره؟

تازخ پلیر هم نه اینها که با اندروید میان چیت نو دمیج هم میزنن دیگ کلا هیچ کاریشون نمیشه کرد

@WinNeR ایشون هم به جای اینکه اون هارو بن کنه منو ک هر روز تایم پلی ام حدود 10 ساعت هست رو بن میده

من واقعا دیگ نمیدونم چی بگم....

3 روز هم بن کرده دلیلش هم نوشته دیگه تکرار نشه :||

شاهد : all

من الان دوباره نمیتونم برم اسکرین شات بگیرم بفرستم همه پلیر ها شاهدن که الکی میوت و بن داده

من واقعا نمیدونم جواب خوبی رو با بدی میدن؟

من از ساعت 10 صبح که پلیر ها 3 نفر بودن پلی میدادم تا الان..

شاهد : @STANG @.sam.

arenagame_samp
ارسال شده در

درود بنده با هیچ کس کینه و کدورتی ندارم و طابع قوانین برخورد میکنم 

شما با ثابقه فحاشیی که داشتین میوت و یک وارن دریافت کردین و به علت رسیدن وارن های شما به 3 بن شدید 

inkedsa-mp-467_li_kryn.jpg

همینطور که در عکس میبینی شما پلیر رو به فحش کشیدین چون بار اولتون نبود برخورد شد 

*هر گونه چیتی دیدین میتونین فیلم بگیرین آپلود کنین تو سایت *

نه اینگه پلیر رو به فحش بکشین 

بدرود 

ارسال شده در

من شاید بیشتر از 100 بشا ریپورت دادم..شما خودتون هم همچین افرادی رو تو سرور دیدین که با موبایل میان و چیت میزنن

والا من خسته شدم از بس ریپورت دادم و به دست همچین افرادی کیل شدم...

ارسال شده در
در 28 دقیقه قبل، [UniT]AdLeR گفته است :

من شاید بیشتر از 100 بشا ریپورت دادم..شما خودتون هم همچین افرادی رو تو سرور دیدین که با موبایل میان و چیت میزنن

والا من خسته شدم از بس ریپورت دادم و به دست همچین افرادی کیل شدم...

دوست عزیز پلیر هایی که با اندروید میان فقط با ارره یا اینکه با ماشین بهشون بزنی دمج میشن  نه اینکه نو دمج استفاده میکنن

این کلا باگه سمپه و مشکل از سرور نیست 

ارسال شده در
در 7 ساعت قبل، WinNeR گفته است :

دوست عزیز پلیر هایی که با اندروید میان فقط با ارره یا اینکه با ماشین بهشون بزنی دمج میشن  نه اینکه نو دمج استفاده میکنن

این کلا باگه سمپه و مشکل از سرور نیست 

ولی من بعضی از سرورا رو رفتم.با اندروید هستن،دمیج هم میشن  

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...