ReMinDeR ارسال شده در 9 مهر، 1400 ارسال شده در 9 مهر، 1400 نام کسی که شکایت دارد : ReMinDeR نام کسانی که از ان شکایت دارید: vayking رنک ادمین: helper trial 1 مدارک : توضیحات : درود ! تصاویر کاملا مشخصه هلپر داره کل میکنه علکی ایدی 4 میگه ضایع نشه! حداقل پلیر معمولی بود مشکلی نداشتxD درخواست انرنک! «إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِیمٌ» خداوند آمرزنده و مهربان است به درود! 1 1 1
ReMinDeR ارسال شده در 9 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 9 مهر، 1400 در ضمن با ادمین @WinNeRهماهنگ شده و خودشون میان و رسیدگی میکنن 1 1 1
SyNiX ارسال شده در 9 مهر، 1400 ارسال شده در 9 مهر، 1400 با سلام اقای Reminder در عکس بالا میبینید که داره با ایدی 4 حرف میزنه اگه ایدی 4 بیاد شکایت کنه انرنک میشه و اگر مدرکی دارید ک با شما میخواهد میک کل کنه در سایت قرار بدید
ReMinDeR ارسال شده در 9 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 9 مهر، 1400 دوست عزیز با @WinNeR هماهنگ شده و خودشون میان و رسیدگی میکنن ممنون ♥️ در ضمن زمانی که من به خاطر این پست جیل شدم باید بیای رفیقت ببینی؟xD 1 1 1
Alireza ارسال شده در 9 مهر، 1400 ارسال شده در 9 مهر، 1400 درود در ۱ ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : بسم الله. شما ایدی 4 هستی؟؟؟ ایشون رفیق من هستن. و در حال شوخی با ایشونم کی با شما بود؟ ایدی 4 حسین رفیقمه و به شما مربوط نیست چی به ایشون میگم درود اگر مدرکی دارید که ثابت کنید ایشون رفیق یا شماعه پست بسته میشه بدرود
ReMinDeR ارسال شده در 9 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 9 مهر، 1400 در 8 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : شکایتش کلا بی مورد و الکی برای پاپوش درست کردن بوده... بعد درخواست مدرک میزارید؟ اوکی. طبق قوانین توهین به اعضای تیم استف محرومیت به همراه داره @WinNeR درخواست بن من به شما توهین نکردم من به دلایلی به این پلیر توهین کردم تو جیل اتفاق افتاد شما که تیم استفی اومدی داری کل کل میکنی اونم بعد اینکه من بهــ خاطر پست شما جیلـ شدم مدرک داری بزار نداری بگو ندارم من مدارک دارم که به اون پلیر توهین کردم فردا قرار داده میشه! پست بسته نشه فعلا! @WinNeR 1 1 1
Stormy ارسال شده در 9 مهر، 1400 ارسال شده در 9 مهر، 1400 درود @ReMinDer شما حق شکایت به جای پلیر دیگری را ندارید اگر ایشون شکایتی دارن باید خودشون اقدام به پست گذاری کنند همچنین به هلپر خاطی به دلیل رفتار نامناسب (با توجه به داشتن رنک هلپری) اخطارات لازم داده شد موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده