ReDHooD ارسال شده در 11 مهر، 1400 ارسال شده در 11 مهر، 1400 با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سرور آرناگیم ! خیلی وقته خیلی از پلیر ها ناراضی هستن از سیستم کاف میدونی الاغ خریدیم به یه درد بخوره الان 5 الی 6 نفر پلیس میشن خب ؟ میفتن دنبال ما تا اینجا مشکلی نیست چون سرور دزد و پلیس عه ! اما هی میان به راحتی کاف میکنن و میبرن حداقل یکاری کنید دفعه اول الاغ کار که بلکه ما هم بتونیم قبل اینکه مارو کاف کنه ما کیلشون بدیم ! نمیگم کلا نتونه کاف کنه اما حداقل ما هم بتونیم راحت پلی بدیم هی کاف نشیم زود ? ممنون میشم با این نظر موافقت کنید ! دوستان هرکی با من موافقه زیر این پست بگه ! @PriCe @MohammadReza @WinNeR @Storminess @SyNiX 8 1
[N]arshiya[D] ارسال شده در 11 مهر، 1400 ارسال شده در 11 مهر، 1400 با سلام نظر ایشون کاملا درسته من خودم ناراضی هستم تو سرور اگه پلیس باشه هیچ کاری نمیشه کرد.واقعا سخته..الاغ هم کار نمیکنه و پلیس ها به راحتی کاف میکنند لطفاً رسیدگی بشه @PriCe @MohammadReza 1
Thiery_Henry ارسال شده در 11 مهر، 1400 ارسال شده در 11 مهر، 1400 در 2 ساعت قبل، ReDHooD گفته است : با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سرور آرناگیم ! خیلی وقته خیلی از پلیر ها ناراضی هستن از سیستم کاف میدونی الاغ خریدیم به یه درد بخوره الان 5 الی 6 نفر پلیس میشن خب ؟ میفتن دنبال ما تا اینجا مشکلی نیست چون سرور دزد و پلیس عه ! اما هی میان به راحتی کاف میکنن و میبرن حداقل یکاری کنید دفعه اول الاغ کار که بلکه ما هم بتونیم قبل اینکه مارو کاف کنه ما کیلشون بدیم ! نمیگم کلا نتونه کاف کنه اما حداقل ما هم بتونیم راحت پلی بدیم هی کاف نشیم زود ? ممنون میشم با این نظر موافقت کنید ! دوستان هرکی با من موافقه زیر این پست بگه ! @PriCe @MohammadReza @WinNeR @Storminess @SyNiX موافقم 1 1
[FB].The_md ارسال شده در 12 مهر، 1400 ارسال شده در 12 مهر، 1400 در 23 ساعت قبل، ReDHooD گفته است : با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سرور آرناگیم ! خیلی وقته خیلی از پلیر ها ناراضی هستن از سیستم کاف میدونی الاغ خریدیم به یه درد بخوره الان 5 الی 6 نفر پلیس میشن خب ؟ میفتن دنبال ما تا اینجا مشکلی نیست چون سرور دزد و پلیس عه ! اما هی میان به راحتی کاف میکنن و میبرن حداقل یکاری کنید دفعه اول الاغ کار که بلکه ما هم بتونیم قبل اینکه مارو کاف کنه ما کیلشون بدیم ! نمیگم کلا نتونه کاف کنه اما حداقل ما هم بتونیم راحت پلی بدیم هی کاف نشیم زود ? ممنون میشم با این نظر موافقت کنید ! دوستان هرکی با من موافقه زیر این پست بگه ! @PriCe @MohammadReza @WinNeR @Storminess @SyNiX ?? 1
Ali_Hitman ارسال شده در 12 مهر، 1400 ارسال شده در 12 مهر، 1400 در در 11 مهر 1400 در 11:38، ReDHooD گفته است : با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سرور آرناگیم ! خیلی وقته خیلی از پلیر ها ناراضی هستن از سیستم کاف میدونی الاغ خریدیم به یه درد بخوره الان 5 الی 6 نفر پلیس میشن خب ؟ میفتن دنبال ما تا اینجا مشکلی نیست چون سرور دزد و پلیس عه ! اما هی میان به راحتی کاف میکنن و میبرن حداقل یکاری کنید دفعه اول الاغ کار که بلکه ما هم بتونیم قبل اینکه مارو کاف کنه ما کیلشون بدیم ! نمیگم کلا نتونه کاف کنه اما حداقل ما هم بتونیم راحت پلی بدیم هی کاف نشیم زود ? ممنون میشم با این نظر موافقت کنید ! دوستان هرکی با من موافقه زیر این پست بگه ! @PriCe @MohammadReza @WinNeR @Storminess @SyNiX ? 1
Xenon ارسال شده در 12 مهر، 1400 ارسال شده در 12 مهر، 1400 در در 11 مهر 1400 در 11:38، ReDHooD گفته است : با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سرور آرناگیم ! خیلی وقته خیلی از پلیر ها ناراضی هستن از سیستم کاف میدونی الاغ خریدیم به یه درد بخوره الان 5 الی 6 نفر پلیس میشن خب ؟ میفتن دنبال ما تا اینجا مشکلی نیست چون سرور دزد و پلیس عه ! اما هی میان به راحتی کاف میکنن و میبرن حداقل یکاری کنید دفعه اول الاغ کار که بلکه ما هم بتونیم قبل اینکه مارو کاف کنه ما کیلشون بدیم ! نمیگم کلا نتونه کاف کنه اما حداقل ما هم بتونیم راحت پلی بدیم هی کاف نشیم زود ? ممنون میشم با این نظر موافقت کنید ! دوستان هرکی با من موافقه زیر این پست بگه ! @PriCe @MohammadReza @WinNeR @Storminess @SyNiX پست خیلی حق بود.... 1 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 15 مهر، 1400 مدیرکل ارسال شده در 15 مهر، 1400 درود این رنج از کاف طبق 5 سال سابقه از تیم آرناگیم اوکی شده و بهترین حالت است. با اینحال بنده به بخش مربوطه میسپارم که این رنج رو مجدد تحلیل کنند. موفق باشید
ReDHooD ارسال شده در 15 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 1400 در 51 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : درود این رنج از کاف طبق 5 سال سابقه از تیم آرناگیم اوکی شده و بهترین حالت است. با اینحال بنده به بخش مربوطه میسپارم که این رنج رو مجدد تحلیل کنند. موفق باشید سلام همین رنج باعث پراکندگی عه تعداد زیادی از پلیر ها میشه اخه دیگه خیلی بده من برم پلیس شم کل سرور رو میتونم کاف کنم بدون اینکه کیل بشم ! الان این درخواست رو باید کی رسیدگی کنه من تگش کنم ؟؟ @MohammadReza
ارسالهای توصیه شده