SpiriT ارسال شده در 4 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد:SpiriT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Esquire نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : هرکی تو سروره رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: وایسا توضیحات: سلام . این جناپ عزیز من تو اونت دوعل زدمشون و ایشون من رو بدون دلیل کیک دادن . تقاضای مدرک مناسب دارم از این جناپ [22:33:04] {ffff66}[ADMIN] {FFA500}[FB] EsQuiRe(6):{FFFFFF} Sik Film Drm Midm Ban SHi خودشونم طبق این گفته قبول دارن که منو کیک کردن و مدرک هم دارن @EsQuiRe یالا مدرک بده جناپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 5 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2021 درود آقای @EsQuiRe دفاعیه ای دارین اینجا آپلود کنین بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
NeGroW ارسال شده در 5 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2021 . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 6 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2021 در 22 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : سلام و درود اقای @WinNeR ایشون حتی مدارک خود را در تاپیک آپلود نکرده است من بفهمم کجا رو میگه ؟? بدروود درخواست مدرک اینکه شما رو کیک داده @SpiriT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SpiriT ارسال شده در 6 دی، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2021 در ۱ ساعت قبل، WinNeR گفته است : درخواست مدرک اینکه شما رو کیک داده @SpiriT کیکم دادن بعد اومدم گیم از کچا بدم ؟ تو لاگ ام نیست در 23 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : سلام و درود اقای @WinNeR ایشون حتی مدارک خود را در تاپیک آپلود نکرده است من بفهمم کجا رو میگه ؟? بدروود طبق گفته خودت من برم سایت شکایت کنم باید مدرک بدی دیگه مدرک نداری دست من نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SpiriT ارسال شده در 6 دی، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2021 در هم اکنون، SpiriT گفته است : کیکم دادن بعد اومدم گیم از کجا بدم ؟ تو لاگ ام نیست طبق گفته خودت من برم سایت شکایت کنم باید مدرک بدی دیگه مدرک نداری دست من نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SpiriT ارسال شده در 6 دی، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2021 شکایت پس میگیرم .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 6 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2021 تایید و پست بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده