WexyPow ارسال شده در 21 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @WexyPow نام کاربری پلیری که از آن شکایت دارید: @SWAT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Screen Shots + Cpt_Price رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Player مدارک شکایت: Screen Shots (پایین توضیحات) توضیحات: قبل از هر نکته ای : درسته که بنده رنک Owner رو با پول خریدم , اما در قبالش این رو وظیفه ی خودم میدونم که راحتی و آسایش رو برای پلیر در سرور فراهم کنم و کاری کنم که سرور پیشرفت کنه نه اینکه با فحاشی ناموسی و شاخ و شونه کشیدن به پلیر ها باعث ایجاد اختلال در سرور و باعث رفتن پلیر از سرور بشم. داخل سرور سمپ آرنا گیم از پلیر 10 ساله گرفته تا پلیر 30 ساله داره بازی میکنه یک لحظه خودتون رو جای شخصی بزارید که دارید فوحش میخورید و یکی برای شما شاخ و شونه میکشه و اذیتتون میکنه آیا باعث اذیت و آزار شما نمیشه ؟؟؟ آیا باعث نمیشه از سرور سرد و زده بشید ؟! قضاوت این داستان با شما : با سلام و درود. بنده زمانی که داخل سرور شدم دیدم شخصی با اسم @SWAT شروع به (فحاشی کردن به پلیر ها و شاخ و شونه کشیدن به پلیر های سرور) میکنه. بنده Cchat/ زدم و بدون هیچگونه بی احترامی ای و میوت کردن و مسئله ای گفتم : اگر یکبار دیگه فوحش داخل پابلیک چت ببینم شخص مورد نظر رو Mute/ میکنم. که این شخص شروع کرد به فحاشی کردن و تیکه پروندن به بنده که وای اینم cmd داره و از این نوع مزخرفات. این شخص یکبار توسط بنده بعد از فحاشی میوت شد (بعد از Unmute شدن دوباره شروع به فحاشی کرد) بار دوم توسط Cpt_Price میوت شد (به صورت مکرر شروع به فحاشی کردن در پابلیک چت کرد) و همچنان بعد از Unmute شدن به صورت مکرر و دوباره شروع به فحاشی ناموسی به پلیر ها و بنده کرد که بنده @SWAT رو یک روز به دلیل : فحاشی های مکرر و توهین به Owner بن کردم مدارک + توضیحات زیر عکس : عکس اول (نمونه ی رفتار من با پلیر و فحاشی @SWAT به پلیر ها : مدرک دوم (فحاشی ناموسی به پلیر های داخل سرور در پابلیک چت) : مدرک سوم ( و باز هم فحاشی ناموسی به پلیر در سرور ) : مدرک چهارم ( بار دوم @SWAT توسط دوست عزیز Cpt_Price ) به دلیل فحاشی های مکرر و ادامه دادن فوحش های ناموسی Mute/ شد. مدرک پنجم (توضیحات بنده درباره ی رعایت قوانین سرور و فحاشی نکردن در پابلیک چت و احترام گذاشتن به پلیر های سرور و هشدار به @SWAT) : مدرک ششم (بعد از اینکه شخص @SWAT از میوت دوست عزیزمون Cpt_Price در اومد دوباره شروع به فحاشی کردن به بنده کرد و بنده هیچ راه دیگری جز بن 1 روزه این شخص پیدا نکردم ) : از ادمین های محترم سرور آرنا گیم درخواست رسیدگی به این موضوع رو میکنم. و در آخر پلیر های عزیز سرور آرنا گیم رو به دیدن این انیمیشن سروش رضایی (مثل قلی نباشیم) دعوت میکنم ? : مثل قلی نباشیم اگه وضع روحیمون خرابه به روانشناس مراجعه کنیم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 21 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 سلام خدایی دمت گرم که واس فحاشی چنین مدارکی جور کردی و پیگیرش هستی ایول داره ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 21 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 در 1 دقیقه قبل، MKA83 گفته است : سلام خدایی دمت گرم که واس فحاشی چنین مدارکی جور کردی و پیگیرش هستی ایول داره ?? سلام و درود دوست عزیزم به ولله ما نه عقده ی بن کردن و میوت کردن الکی کسی رو داریم و نه از رنکمون سواستفاده میکنیم تنها چیزی که برای شخص من مهمه راحتی پلیر ها داخل سرور هستش سپاس از شما که انقدر با فهم و درک هستید ?❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 21 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 در 2 دقیقه قبل، WexyPow گفته است : سلام و درود دوست عزیزم به ولله ما نه عقده ی بن کردن و میوت کردن الکی کسی رو داریم و نه از رنکمون سواستفاده میکنیم تنها چیزی که برای شخص من مهمه راحتی پلیر ها داخل سرور هستش سپاس از شما که انقدر با فهم و درک هستید ?❤️ ❤❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 21 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 از مدیران کل به ویژه @MohammadReza و آقا حسام عزیز تقاضا میکنم رسیدگی کنید.? اگر بنده خطایی مرتکب شدم و با این کار باعث آزار و اذیت شخصی شدم جریمش رو با کمال میل قبول میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 21 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 در 2 ساعت قبل، WexyPow گفته است : از مدیران کل به ویژه @MohammadReza و آقا حسام عزیز تقاضا میکنم رسیدگی کنید.? اگر بنده خطایی مرتکب شدم و با این کار باعث آزار و اذیت شخصی شدم جریمش رو با کمال میل قبول میکنم فقط لطفا و لطفا نسبت به مدارکی که ارائه کردم خودتون قضاوت بکنید و تصمیم بگیرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 22 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2019 در 9 ساعت قبل، WexyPow گفته است : فقط لطفا و لطفا نسبت به مدارکی که ارائه کردم خودتون قضاوت بکنید و تصمیم بگیرید. ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 25 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2019 ادمین محترم @Stoic پس جواب این بی قانونی های این شخص چی میشه ؟ پلیر میاد داخل سرور و به تمام پلیر های دیگه فحاشی میکنه و حتی به admin و Owner سرور فوحش ناموس میده جریمه اش فقط میوته که بعد از آنمیوت شدن دوباره شروع به فحاشی و بهم ریختن نظم سرور میکنه اما من که جلوی این بی نظمی رو گرفتم باید 8 ساعت آنرنک بشم ؟؟؟ یعنی تنها صاحب سرور نباید فوحش بخوره و ما فوحش بخوریم و طرف مقابل رو به سزای اعمالش برسونیم آنرنک میشیم ؟؟؟ 8 ساعت مسئله ای نیست جریمشم قبول کردم اما لطفا به این پست هم رسیدگی کنید و عدالت رو برای همه به درستی اجرا کنید ممنون از شما. موفق و سربلند باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrError مهمان ارسال شده در 25 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2019 درود. این موضوع رسیدگی شده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده