Spix ارسال شده در 7 بهمن، 2021 ارسال شده در 7 بهمن، 2021 سلام ب همه با اجازتون پسرم نو دمیج زده ? @amirmohamaddf خاطی : @amirmohamaddf مدرک : https://uupload.ir/view/no_dmg_pesaram_=]_4vjr.mp4/ فقط ببخشید کیفیتش پایینه حجم بالا بود کیفیت کم کردم =] خب...ثانیه 20 تا 30 فیلم اگه نگاه کنید میبینید 4تا 2_2 زدم اصلا دمج نشد...بعد ک دید خیلی ضایع اس اف کرد =] @ReMinDer
ArshiaTiger ارسال شده در 7 بهمن، 2021 ارسال شده در 7 بهمن، 2021 منم نظرم همینه خیلی ضایع که نو دمج زده اگه لگ شات باشه فقط یک ۲_۲ اول دمج نمیشه این ۳ تا ۲_۲ خورد دمج نشد 1
SawnBaz ارسال شده در 8 بهمن، 2021 ارسال شده در 8 بهمن، 2021 در 9 ساعت قبل، Ali.(K)in(G) گفته است : به به اینی که میگن کمال هم نشینی در من اثر کرد واقعیه !.. Pesarm از این دیوثا یاد گرفتی ؟ ? تا قبل اینکه س...ک کنی بری پیش اونا پلیر @amimohamaddf رو رفیق گلم صدا میکردی ? چی شد چرا بعد اینه من رفتم بمال بمال شد تو سرور xDDDD اونقدی بمال بمال شد که کف نموند تو کمر این دیوثاا :}}} عیب نداره بخور نوش جونت xDDDD راستی چه طعمی میده :)))؟؟؟! فعلا هم مث سگ داره خودشو میمالونه به اونا بلکه هویت بگیره??
Spix ارسال شده در 8 بهمن، 2021 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2021 تو اولن تو برو همون adv تو بکن بعدش ام...یکم دیگ بمال حتما انبنت میکنن و یه رنک بالا بت میدن !!! بمال بمال
ReMinDeR ارسال شده در 8 بهمن، 2021 ارسال شده در 8 بهمن، 2021 درود مدرک شما برای ثابت کردن چیت پلیر کافی نمیباشد. در صورت داشتن مدرک محکم تر زیر همین تاپیک قرار بدید.
Spix ارسال شده در 8 بهمن، 2021 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2021 در هم اکنون، ReMinDer گفته است : درود مدرک شما برای ثابت کردن چیت پلیر کافی نمیباشد. در صورت داشتن مدرک محکم تر زیر همین تاپیک قرار بدید. باو 4 تا شات 2-2 زدم دمیج نشده !!!
SawnBaz ارسال شده در 8 بهمن، 2021 ارسال شده در 8 بهمن، 2021 در 7 ساعت قبل، [A]DLE[R] گفته است : تو اولن تو برو همون adv تو بکن بعدش ام...یکم دیگ بمال حتما انبنت میکنن و یه رنک بالا بت میدن !!! بمال بمال همینقد سطح پایین و نوبی که نمیدونی اسکور هزار و دویست رنک نمیدن بهش?در ضمن بن نیستم حوصله کل کل با یه مشت کون سفید مثل تو رو ندارم
amirmohamaddf ارسال شده در 18 بهمن، 2021 ارسال شده در 18 بهمن، 2021 چی شد قبلا که میگفتی رفیقم الان داری به من میگی پسرم شخصیت خوب چیزیه که هرکسی هم نداره مثل امسال شماها در ضمن ای کاش پینگتم به بقیه نشون میدادی بقیه هم ببینن الکی کسی رو قضاوت نکنن 1 1
ارسالهای توصیه شده