_[Ali$a]_ ارسال شده در 22 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2019 با سلام امروز 1 تیر نزدیک های ساعت 4 2 پلیر Gta85 و rezastr با هم همکاری میکردند و با هم کلی از پلیر های رنگ نارنجی را بجای دستگیر به قتل میرساندند و همانطور که در تصویر زیر مشاهاده کنید این پلیر ها با همکاری هم من را به قتل رستانده اند ( شکایت اول: از یکی شنیده بودم قتل با زیر گرفتن در ماشین جرم است ) ( شکایت دوم : این پلیر ها با هم همکاری میکردند)(شکایت سوم: این شکایت مربوط به باگ سرور میشه : همانطور که میبینید بعد از مرگم سرور بی دلیل من را کیک کرده است ) اگر آرامش پلیر ها مهم است رسیدگی کنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 22 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2019 سلام طبق فرم شکایت کن وگرنه رسیدگی نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_[Ali$a]_ ارسال شده در 22 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2019 در 3 دقیقه قبل، MKA83 گفته است : سلام طبق فرم شکایت کن وگرنه رسیدگی نمیشه طبق فرم؟ یعنی چی؟ چگونه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radical ارسال شده در 22 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2019 پست اولتون رو ویرایش کنید، طبق فرم بالا گزارش خود را بنویسید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده