ALiDyNaMiC ارسال شده در 2 اسفند، 2021 ارسال شده در 2 اسفند، 2021 نقل قول Abuse شاکی : @NauGhTy خاطی: @EsQuiRe شاهدان : All مدارک : توضیحات : Abuse /Goto Player
ALiDyNaMiC ارسال شده در 2 اسفند، 2021 سازنده ارسال شده در 2 اسفند، 2021 Darkhast Unrank in Admin 14 Sale ? 1
ALiDyNaMiC ارسال شده در 3 اسفند، 2021 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 2021 اول اینکه اسپک که شدید اون باگ اسپک هست که هیچی نشون نمیده اگه دوباره اسپک میشدید چون من تازه رفته بودم تو اینتریور و دوم اینکه /Goto زدید هم همین موضوع هست که من از انتریور رفته بودم بیرون و چون لگ یا باگ بوده شما توی GS اسپان شدید
ALiDyNaMiC ارسال شده در 3 اسفند، 2021 سازنده ارسال شده در 3 اسفند، 2021 در 10 دقیقه قبل، EsQuiRe گفته است : اسپان*اسپاون و اینکه Warn که تو چت اومده[Invisible HaCK] به هیچ عنوان اشتباه نیس و بنده همون لحظه اسپک شدم داخل اینتریور نبودم که باگ بشه و سریعا /Goto شدم و شما از چک پوینت بیرون رفتن داخل اینتریور دور بودید و اونجا نبودید و کاملا واضح است و در صورت دیدن هرگونه اسپم.کل کل در سایت وارن و بن تایم دار میشوید منتظر رسیدگی ادمین @ReMinDer میمونیم بدرود !! الکی الکی اخطار نده هی وارن وارن کنار چک پوینت بودم و همون موقع که گوتو کردی من بیرون GS بودم بعدم ربطی به تو نداره که بگی من تو اینتریور بودم , دارم میگم من رفته بودم تو GS و همون موقع وقتی اسپک بشی باگ میشه و چیزی نشون نمیده
SawnBaz ارسال شده در 3 اسفند، 2021 ارسال شده در 3 اسفند، 2021 در 2 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : سلام و درود https://uupload.ir/view/cheats[invisible_hack]_9wx.m4v/ چیت اینویس که وارنش هم تو چت اومده و دلیل Goto برای سنجش چیت بوده و در صورت دیدن و تکرار باعث بن Permanet/Vac شما میشود بدرود گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف?
ارسالهای توصیه شده