AQ[A]BBAS ارسال شده در 16 اسفند، 2021 ارسال شده در 16 اسفند، 2021 ام کاربری کسی که شکایت دارد: @SaNaZ_YaKuZa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ReAlFaTeMeH نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.AMIR.NIGHT رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Maneger مدارک شکایت: توضیحات: سلام و درود من به همراه پلیر امیر نایت رو به روی کمپ FB وایساده بودیم و من فقط نگاه میکردم که پلیر SPARTAN از کمپ امد بیرون و کاف شد و من هیچ همکاری ای با پلیر امیر نایت نداشته ام درخواست انرنک و یک موضوع دیگر اگر این موضوع رسیدگی هم بشود میگویید به ادمین اخطار داده شد! لطفا در انتخاب استف دقت کنید! @PriCe @WinNeR @ReMinDer SaNaZ_YaKuZa :)
AQ[A]BBAS ارسال شده در 16 اسفند، 2021 سازنده ارسال شده در 16 اسفند، 2021 در 2 دقیقه قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : درود. مدرک همکاری و spawnkill شما. https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-12-17_01-02-33-960_w65t.avi/ بدرود. رسیدگی بشه لطفا @ReMinDer اولن spawn kill شدن یعنی داخل جایی که اسپاون میشه کیلش بدی! بعد مگه اسپاون کیلش کردم؟ XD اصن یه تیر هم بهش نزدم دوما PD حق داره که تو انتخاب پلیر وانتد دار انتخاب کنه که کی رو کاف کنه و طبق قانون همکاری یعنی در ماشین پلیر وانتد دار با PD باشند و بروند کسی را کیل بدهند و من فقط تماشا میکردم پس شما حتی قوانین رو هم نخواندین واقعا نمیدانم چه کسی شمارا به منیجر انتخاب کرده!
ارسالهای توصیه شده