Spix ارسال شده در 18 اسفند، 2021 ارسال شده در 18 اسفند، 2021 با سلام و احترام به استف محترم میخواستم بگم که چند دیقه پیش فشار خیلی عظیمی به چند نفر اومد که باعث شد بن بشم : ) امروز تو زون پلر felix و taha siah رو زدم بعد به دلیل مشکلات شخصی چند دیقه بعدش /q دادم بعد میگن چیت زدی : ) [ البته انا همه علایم فشار تو بچه سالاعه] بعد چند دیقه پیش پلیر felix شرو به کل کرد بعد استف بسیار محترم و بچه سال به جای اینکه میوت بده بن میده ! [ اخه چقد شما طنزین؟] من همون لحظه که بن شدم با برنامه ی oCam ریکورد فایل Gta رو گرفتم رو پایین تر قرار میدم که هیچ نوع چیتی ندارم و پا کم و اینا همه فشاره ! : ) درست من خودمم میگم چند روز پیش چیت اینویز زدم که فقط برای تست بوده که بعدش سریع حذفش کردم [همینم مونده به دلیل چیت بن شم ? ] مدارک : https://uupload.ir/view/madarek_feshari_v6x4.avi/ هلپر محترم @ReAlFaTeMeH غیلم دویل با شما رو هم دارم اگه خواستید شکایت کنید قرار میدم : ) درخواست انبن و انرنک استف با تشکر ! @ReMinDer @WinNeR من که برام مهم نیست 5 روز نیام سرور 5روز کمتر از عمرتون فشاری میشین : ) تا درودی دیگر بدرود البته ازتون درخواست دارم انرنکش نکنین تو روحیه اش اثر منفی میزاره امتحان ادبیات میوفته ها !!!
ReMinDeR ارسال شده در 19 اسفند، 2021 ارسال شده در 19 اسفند، 2021 درود ادمین خاطی 12 ساعت فرصت برایه ارائه مدارک 1 1 1
ReMinDeR ارسال شده در 20 اسفند، 2021 ارسال شده در 20 اسفند، 2021 درود پلیر از Afk Bug استفاده کرده است و چیتی در فیلم مشاهده نشد. و پلیر خاطی به مدت 10 دقیقه جیل خواهد شد. شما آنبن میشوید. !Closed 3
ارسالهای توصیه شده