32amirkhan23 ارسال شده در 23 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: 32amirkhan23 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .GeNeRaL. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ------------ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضیحات: با سلام. اقا من نمیدونم با ماشین رانندیگی کردن جرمه دارم با ماشین راه میرم بدونه اینکه کسی تیر بزنه خیلی معمولی کاری برام پیش اومد afk شدم بعد میام میبینم ایشون بی دلیل jail داده. [__رسیدگی شود__] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 23 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2019 با سلام به پلیر عزیز شکایت شما رد میشه با توجه به مدرک زیر روز خوبی رو برای شما در روز خوبی رو برای شما در سرور ارناگیم ارزو مندیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
32amirkhan23 ارسال شده در 23 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2019 تو کسی نیستی که راجب شکایت قضاوت کنی چون خودت کسی هستی که ازت شکایت شده مدرکت چیزیرو ثابت نمیکنه ------وقتی تونستی به رانکی برسی که شکایتو ببندی اون وقت نظر بده------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[pG].JeSTeR ارسال شده در 23 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2019 لطفا ادب رو رعایت کنید من مدارکو تحویل دادم قضاوت با اقا حسام بدرود @Stoic رسیدگی کنید دیگه !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 23 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2019 سلام ببخشید که دخالت میکنم ولی اگه تو درگیری بوده (مثلا یک پلیر دنبال شما هست و شما حین فرار afk میشوید ) مجازاتش jail هست با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrHeSam ارسال شده در 25 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2019 باسلام. شکایت شما رد شد. مدارک ارسالی صحیح میباشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده