[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 2 تیر، 1398 ارسال شده در 2 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .GeNeRaL. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: PriCe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Sir arian , wexypow , amirsalar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات : اقا ایشون چرا در ملاع عام میاد پلیر برینگ میکنه میکشه هرچند اوشون شکایت نداره ولی بنده شکایتم از اینه که تا اومدم ایشونو بکشم یهو دیدم ایشون با مینیگان داره میزنه !!! خب این یعنی چی اگه مشکلی دارین با هم میتونید برید یه جای امن /tele 12 25 28 و ... چرا وارد شهر میشید و از این حرکات استفاده میکنید من به شخصه ناراضیم چون میخواستم ایشونو بکشم ولی price اومد ایشونو با مینیگان کیل داد اس اس اخر همین رو نشون میده !! این چه وضعشه اخه ؟ تو سرور که اختلال به وجود اومده واقعا !!!!
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 2 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 1398 @Stoic رسیدگی کنید دیگه !!!
Ali ارسال شده در 2 تیر، 1398 ارسال شده در 2 تیر، 1398 به مواردی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید. Cpt.price خودش اگه شکایت داشته شکایت میکنه
Ali ارسال شده در 2 تیر، 1398 ارسال شده در 2 تیر، 1398 درضمن بنده از قبل ادمین مود بوده. وچنانچه دیده شه جوسازی میکنین در سرور برخورد میشه.
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 2 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 1398 الان شکایت من اینه که اومدم ایشونو بکشم شما کشتینش ربطی به ایشون نداره به من ربط داره که تا اومدم با مینیگان زدینش من کیلشش نکنم !!
SaIeh ارسال شده در 2 تیر، 1398 ارسال شده در 2 تیر، 1398 در 2 ساعت قبل، .GeNeRaL. گفته است : الان شکایت من اینه که اومدم ایشونو بکشم شما کشتینش ربطی به ایشون نداره به من ربط داره که تا اومدم با مینیگان زدینش من کیلشش نکنم !! کیل لیست چک کن ? از قبلش داره کیل میده ? 1
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 2 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 1398 @saleh[051] تو موضوعی که به شما ربطی نداره دخالت نکن دوم اینکه اخرین عکس موقع کیل اوله !!!
Ali ارسال شده در 2 تیر، 1398 ارسال شده در 2 تیر، 1398 @.GeNeRaL. مواردی هم که به شما مربوط نیست رو لزومي نمیبینم شما دخالت کنید.
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 3 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 3 تیر، 1398 من با شما صحبتی ندارم با مدیریت اصلی صحبت دارم @Stoic
MrHeSaM ارسال شده در 4 تیر، 1398 ارسال شده در 4 تیر، 1398 باسلام. شکایت باید از طرف @[.Cpt.PriCe.] مطرح میشده که نشده. شما حق شکایت به عنوان ندارید.
ارسالهای توصیه شده