.AdLeR ارسال شده در 29 دی، 1400 ارسال شده در 29 دی، 1400 نام کسی که شکایت دارد : AdLeR(Queen_FaTeMe) رنک من در بازی ( در صورت وجود ) : None نام کسی که از او شکایت دارم : realfateme مقام کسی که از او شکایت دارم(در صورت وجود) : New Manager مدارک : https://uupload.ir/view/abuse_winner__mfvn.avi/ توضیحات : برینگ دادن بدون اینکه بگم هیچی...داره زور میگه اسم عوض کن...من سو استفاده کردم از اسم؟ هزار نفر دیگ هستن اینجر میکنن... بعضیا فشار خوردن میگن اسم عوض کن.. میره میگه گنده تر بیاد..سطح رسیدگی فقط با @MohammadReza @MohammadReza @MohammadReza @MohammadReza اسپم ندید...بهونه پیدا میشه Close میدن
Alireza ارسال شده در 29 دی، 1400 ارسال شده در 29 دی، 1400 درود شما با این نیم به پلیر ها فحش دادین و شخص مهمی از سرور رو زیر سوال بردین در صورت دیدن دوباره اکانت شما توسط رنک بالا تر دیلیت خواهد شد بدرود 1 1
.AdLeR ارسال شده در 29 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 29 دی، 1400 در 1 ساعت قبل، WinNeR گفته است : درود شما با این نیم به پلیر ها فحش دادین و شخص مهمی از سرور رو زیر سوال بردین در صورت دیدن دوباره اکانت شما توسط رنک بالا تر دیلیت خواهد شد بدرود درود بنده کی گفتن ایشونم؟ مدرک فحاشی...سو استفاده و ... منو دارید؟ @ReAlFaTeMeH ایشون این اسمو خریده؟ تا الن پارتی بازی بوده..از این به بعدم هست....این همه پلیر پریده منم روشD: جای تأسف داره
Alireza ارسال شده در 29 دی، 1400 ارسال شده در 29 دی، 1400 در 3 ساعت قبل، .AdLeR گفته است : درود بنده کی گفتن ایشونم؟ مدرک فحاشی...سو استفاده و ... منو دارید؟ @ReAlFaTeMeH ایشون این اسمو خریده؟ تا الن پارتی بازی بوده..از این به بعدم هست....این همه پلیر پریده منم روشD: جای تأسف درود تا ساعاتی دیگر مدرک فحاشی های شما در چت پابلیک با این اسم آپلود میشه
Alireza ارسال شده در 29 دی، 1400 ارسال شده در 29 دی، 1400 در ضمن تاسف برای شماست که خودتون رو دو جنسه فرض کردید و دارید تلق تلق راه میرید توی سرور و به بقیه فحش میدید
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در 7 ساعت قبل، WinNeR گفته است : در ضمن تاسف برای شماست که خودتون رو دو جنسه فرض کردید و دارید تلق تلق راه میرید توی سرور و به بقیه فحش میدید سطح حرف زدن فالکون فقط من اکانت با چنین اسمی زدم؟ بازم میگم....مدارک فحاشی...سو استفاده و ... منو دارید؟ اگه دارید قرار بدید...ببینم...بعدش همه اکانتامو دلیت بزنید ( گر چه دلیت هم نزنید تو همچنین سروری که امثال شما استفش باشه پلی دادن توش صرف کردن وقت و اینترنته)
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 حالا بشینید و ب همین کاراتون ادامه بدید...تا پلیرا یکی یکی کم بشن !
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در 7 ساعت قبل، WinNeR گفته است : درود تا ساعاتی دیگر مدرک فحاشی های شما در چت پابلیک با این اسم آپلود میشه قبلاً گفتم...النم میگم...اونقدی دارم ک با اک خودم هر کاری کنم..نه اک فیک بزنم با اسم بقیه فحاشی کن تو سر.ور ما هم دلیت اک کردید...بشینبد تا پلیر بیاد...بدرود در ضمن اکانت های [FB]AdLeR .AdLeR .PhanToM. حذف شد ممنون از کسانی ک وقتی اومدم سرور کمکم کردن @[Ali]VayKinG @ArminBh @[FB]AMIR @[UniT].R[A]S[A].Tn @[TF].Mafia @[FB]EsQuiRe @[FB]XenoN @[FB]Alireza ببخشید اگه کسی جا انداختم
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در 43 دقیقه قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : شما هم با رسا در یه حدی یه چیتر کمتر نظم سرور بهتر موفق باشین قصد کل ندارم...ولی شما ک با SellGun و \Mo ب زور کیل میدی...من چیترم..اوکی همینطور فک کن و /BaN بده حق دارین...خیلی وقته تو سرور بمال بماله خیلیا هم رنک مفت گیرشون اومده ( اصلا با شما نیستما) بدرود ArenaGame For Ever AdLeR On Top
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 طبق این پست من بن شدم ! https://www.uplooder.net/files/af2a65aa3a613fc42e94a81cf9b3546b/-).mp4.html تو این فیلم( قبل درگیری ) میبینید من نتم ضعیفه...ب زور میره بیرون Gs... اونجا هم برا این دمج نمیخوردم..چون نتم ضعیف بود..رفتم تو گان شاپ...لود نشدن بود...ایشون 4 4 زد دمج نشدم !!!
ارسالهای توصیه شده