Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 ارسال شده در 30 دی، 1400 ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB]M.N نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد : @WinNeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:حدود 33 k یا 34 k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: falcon مدارک شکایت: توضیحات : من گفتم دمیج نمیشی چیتری بعد ایشون بخاطر توحمت 3 روز بن میده یعنی هر کی تو تیم استف هسته اصن دیگه چیت نمیزنه حالا به بقیه تیم استف بر نخوره من گفتم هستی یا نه نگفتم تو کاملا چیتری ادمین مربوطه: @[FB]ReMinDeR @MohammadReza @PriCe لطفا فقد ادمین هایی که تگ کردم رسیدگی کنند
Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 لطفا رسیدگی بشه ممنون از تیم استف / لطفا کسی دیگه ای دخالت نکنه مثلا مثل اقای @[FB]AdLeR 2
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 ارسال شده در 30 دی، 1400 در 45 دقیقه قبل، matin2020 گفته است : لطفا رسیدگی بشه ممنون از تیم استف / لطفا کسی دیگه ای دخالت نکنه مثلا مثل اقای @[FB]AdLeR مالیدیD:
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 ارسال شده در 30 دی، 1400 در 48 دقیقه قبل، matin2020 گفته است : ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB]M.N نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد : @WinNeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:حدود 33 k یا 34 k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: falcon مدارک شکایت: توضیحات : من گفتم دمیج نمیشی چیتری بعد ایشون بخاطر توحمت 3 روز بن میده یعنی هر کی تو تیم استف هسته اصن دیگه چیت نمیزنه حالا به بقیه تیم استف بر نخوره من گفتم هستی یا نه نگفتم تو کاملا چیتری ادمین مربوطه: @[FB]ReMinDeR @MohammadReza @PriCe لطفا فقد ادمین هایی که تگ کردم رسیدگی کنند انقد Low سطحی ک نمیدونی بن نداده...۳ تا وارن گرفتی
Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در 38 دقیقه قبل، .AdLeR گفته است : انقد Low سطحی ک نمیدونی بن نداده...۳ تا وارن گرفتی متوجه نمیشی میگم دخالت نکن 1 1
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 ارسال شده در 30 دی، 1400 در 2 دقیقه قبل، matin2020 گفته است : متوجه نمیشی میگم دخالت نکن باز مالیدی:)
Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در هم اکنون، .AdLeR گفته است : باز مالیدی:) اره عشقم میکشه میمالم
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 ارسال شده در 30 دی، 1400 در 1 دقیقه قبل، matin2020 گفته است : اره عشقم میکشه میمالم میگم بمال بماله...تو ام بیشتر بمال شاید Manager یا OwNeR چیزی شدی دیگ کل نمیکنم بهونه نشه وارن بدن:) انقد بهشون فشار وارد شده
Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در هم اکنون، .AdLeR گفته است : میگم بمال بماله...تو ام بیشتر بمال شاید Manager یا OwNeR چیزی شدی تو هم انقد مالیدی بن شدی
.AdLeR ارسال شده در 30 دی، 1400 ارسال شده در 30 دی، 1400 در 3 دقیقه قبل، matin2020 گفته است : تو هم انقد مالیدی بن شدی اسکلی؟ بن نشدم...دبگ پلی نمیدم با این وضع استف تو هم بمال تا هویت بگیری..فعلا حساب نمیشی..خاموش ۵ ساله دارم سمپ پلی میدم...شاخ نشو واس من
Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در 10 دقیقه قبل، .AdLeR گفته است : اسکلی؟ بن نشدم...دبگ پلی نمیدم با این وضع استف تو هم بمال تا هویت بگیری..فعلا حساب نمیشی..خاموش ۵ ساله دارم سمپ پلی میدم...شاخ نشو واس من چه کا کنم جازتو بدم 2
Bug ارسال شده در 30 دی، 1400 سازنده ارسال شده در 30 دی، 1400 در 1 ساعت قبل، matin2020 گفته است : ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB]M.N نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد : @WinNeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:حدود 33 k یا 34 k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: falcon مدارک شکایت: توضیحات : من گفتم دمیج نمیشی چیتری بعد ایشون بخاطر توحمت 3 روز بن میده یعنی هر کی تو تیم استف هسته اصن دیگه چیت نمیزنه حالا به بقیه تیم استف بر نخوره من گفتم هستی یا نه نگفتم تو کاملا چیتری ادمین مربوطه: @[FB]ReMinDeR @MohammadReza @PriCe لطفا فقد ادمین هایی که تگ کردم رسیدگی کنند در 1 ساعت قبل، matin2020 گفته است : لطفا رسیدگی بشه ممنون از تیم استف / لطفا کسی دیگه ای دخالت نکنه مثلا مثل اقای @[FB]AdLeR در 1 ساعت قبل، matin2020 گفته است : درخواست انبن را دارم رسیدگی بشه
ارسالهای توصیه شده