.AdLeR ارسال شده در 21 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2022 نام من در بازی : .Fantastic (FB AdLeR) مقام من در بازی (در صورت وجود ) : - نام کسی ک از او شکایت دارم : @[FB]TheMrAli مقام کسی که از او شکایت دارم (در صورت وجود) : New Helper llll مدارک : https://s4.uupload.ir/files/img_20220121_140639_476_w810.jpg توضیحات : درخواست انرنک این هلپر Low سطح (هی نگید بر خورد شد...این بار ۳_۴ امه داره این کارو میکنه ) در نیوفت با من ایم بوت @[FB]TheMrAli 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.AdLeR ارسال شده در 21 فروردین، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2022 رسیدگی نمیشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[KING] ارسال شده در 21 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2022 @PriCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Spix ارسال شده در 21 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، 2022 الاف نیستیم ک @[FB]ReMinDeR @WinNeR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KinG.OF.Hell.4 ارسال شده در 22 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2022 فک کنم تیم استف نیستن جواب شکایت هارو نمیدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[KING] ارسال شده در 22 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2022 در 4 ساعت قبل، matin2020 گفته است : فک کنم تیم استف نیستن جواب شکایت هارو نمیدن هستن ولی چون وقتی چیت میزنن ابیوز میکنن جواب نمیدن کلا بکسشون همینن استف هستن اما پر از چیت و ابیوز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 22 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2022 درود هلپر خاطی برخورد خواهد شد تمام افرادی که در این تاپیک دخالت و جو سازی کرده بودند اخطار دریافت خواهند کرد و در صورت تکرار از انجمن محروم خواهند شد Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده