mamad72 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: mamad72 به دلیل کمی مشکلات با این اکانت پست میزارم اما هر دو مال خودم هست نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Boy نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :SH[AR] مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 5473 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: هلپر مدارک شکایت: فیلم = https://s20.picofile.com/file/8447387426/Video_۲۰۲۲۰۲۰۴۲۱۴۷۰۶۸۹۳_by_VideoShow.mp4.html توضیحات: این هلپر عزیز با چیت زدن که کلا نمیمیرن و اومدن من را کشتن و همین طور که داخل تصویر معلومه من و شاهدم رو بن کردن ممنون میشم رسیدگی کنید راستی چند هلپر با ادب و با شعور بیارید نه مثل ایشون که کلا جواب هلپ رو نمیده زمانی هم که جواب میده انگار ارث پدرش ازم میخواد با تشکر از سرور ارناگیم ادمین مربوطه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMaaD ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 سلام به شما دوستان بله آقای mamad72 درست میگن من و آقای mamad72 برای گرفتن کشتی رفته بودیم این پلیر یعنی Boy اومد و با اره برقی دنبال ممد افتاد ولی وقتی ممد به این پلیر یا هلپر اره برقی زد بجای این که Boy بمیرد mamad72 مرد ممد گفت چرا من مردم گفت چیت زدم وقتی گفتیم فیلم سایت میزاریم که چیت زدی ممد رو بن کرد من گفتم چرا گفت تو هم پورو بشی تو هم بن میکنم و منو به مدت ۱۶ ساعت بیخودی بن کرد لطفا آدم های بی حوصله رو هلپر نکنید باتشکر از ارنا گیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 خب اول سلام میکنم خدمت مدیرت عزیز اول اینکه شما با اندروید امدید نه من پس مشکل من نیست! دوم اینم فیلم مدرک که شما دمیج نمیشید نه من مدارک : https://uupload.ir/view/gta_sa_2022-02-04_21-40-23-809_7t08.mp4/ سوم دلیل بن هم شما و دوست گرامی تون داشتید توهین به هلپر + تحدید میکردید که میشد : توهین به اعضای استف موجب محرومیت شما از سرور از 200 دقیقه تا 5 روز میشود! و تایم کم زدم ولی از ادمین مربوطه @ReAlFaTeMeH میخوام که این 2 شخص رو تایم بیشتر بن کنید مدارک : مورد چهارم مگر نمیگید من هلپ جواب نمیدم و رفتار بدی با پلیر دارم ؟ خب میتونید درقسمت شکایت از هلپر با مدارک!!! از بنده شکایت کنید بدرود از شکایت بی مورد خودداری کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMaaD ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اول این که من توهین کردم درست ولی من شما رو تهدید نکردم اکلی دروغ سر هم نکن که همه تهدیدت میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaMaaD ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 Boy شما یک هلپر هستید دروغ برا شما نباید باشه که من تهدید کردم زشته به خدا خجالت بکش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Spix ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 در 2 ساعت قبل، mamad73 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: mamad72 به دلیل کمی مشکلات با این اکانت پست میزارم اما هر دو مال خودم هست نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Boy نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :SH[AR] مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 5473 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: هلپر مدارک شکایت: فیلم = https://s20.picofile.com/file/8447387426/Video_۲۰۲۲۰۲۰۴۲۱۴۷۰۶۸۹۳_by_VideoShow.mp4.html توضیحات: این هلپر عزیز با چیت زدن که کلا نمیمیرن و اومدن من را کشتن و همین طور که داخل تصویر معلومه من و شاهدم رو بن کردن ممنون میشم رسیدگی کنید راستی چند هلپر با ادب و با شعور بیارید نه مثل ایشون که کلا جواب هلپ رو نمیده زمانی هم که جواب میده انگار ارث پدرش ازم میخواد با تشکر از سرور ارناگیم ادمین مربوطه: با سلام ، اون باگ ارّه هستش و هیچ وقت هم معلوم نیست چه کسی بدونه طرف دیگه رو کیل کنه... کلا باگ سمپ هستش... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده