Doci ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [CK]Erfan نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Radinz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : [CK]Mr.Salvador مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 100 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/rec_0007_gsu5.mp4/ توضیحات: سلام طبق این فیلم ایشون دمیج نمیشه اگه اندرویدم میبود دیگه باید با ارره دمیج میشد درخواست بن ! ادمین مربوطه: @[FB]EsQuiRe @ReAlFaTeMeH @[FB]ReMinDeR @[FB]TheMrAli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[m]erfan[n] ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 من خودم ازش شکایت دارم پست گزاشتم کسی جواب نداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 در ۱ ساعت قبل، [m]erfan[n] گفته است : من خودم ازش شکایت دارم پست گزاشتم کسی جواب نداد من برای شما گذاشتم عزیز که بلد نیستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[m]erfan[n] ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 ممنون عشقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[m]erfan[n] ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 چرا کسی جواب نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2022 در 5 دقیقه قبل، [m]erfan[n] گفته است : چرا کسی جواب نمیده پارتی ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری