[CK].R(a)S(a).Tn ارسال شده در 19 بهمن، 1400 ارسال شده در 19 بهمن، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[CK].R(a)S(a).Tn نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @WinNeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : CK FAM رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : MODIR KOL مدارک شکایت: https://s6.uupload.ir/files/sa-mp-031_c5lt.png توضیحات: با سلام و خسته نباشید. بسم الله هی 6 روزه لوگین کردیم باز شروع شد.. در خواست مدرک.. در غیر اینصورت انبن بدین \:
Alireza ارسال شده در 19 بهمن، 1400 ارسال شده در 19 بهمن، 1400 درود شما توسط منیجر سرور پیسی چک و در صورت پاک بودن آنبن خواهید شد بدرود @[FB]EsQuiRe
[CK].R(a)S(a).Tn ارسال شده در 19 بهمن، 1400 سازنده ارسال شده در 19 بهمن، 1400 در 38 دقیقه قبل، [FB]EsQuiRe گفته است : درود @[CK].R(a)S(a).Tn هروقت در سایت آنلاین شدید بنده را تگ بفرمایید تا شمارا آنبن بدم و پیسی چکتون کنم و در صورت مشاهده چیت بن میشوید و شما تا ۶ ساعت آینده فرصت دارید سلام بله هر وقت به من شک کردید قبل بن لطفا پیسی چک کنید ب جای بن ! با تشکر. @[FB]EsQuiRe
[CK].R(a)S(a).Tn ارسال شده در 19 بهمن، 1400 سازنده ارسال شده در 19 بهمن، 1400 در 1 دقیقه قبل، [FB]EsQuiRe گفته است : الان انبنت میکنیم شما به سرور میاید و بنده شمارو پیسی چک میکنم اگه چیت نداشتید آنبن میمونید تایید میکنید؟ بله حتما... ممنون دستتون درد نکنه
[CK].R(a)S(a).Tn ارسال شده در 19 بهمن، 1400 سازنده ارسال شده در 19 بهمن، 1400 در 13 دقیقه قبل، [FB]EsQuiRe گفته است : الان انبنت میکنیم شما به سرور میاید و بنده شمارو پیسی چک میکنم اگه چیت نداشتید آنبن میمونید تایید میکنید؟ س هنوز ان بن نشدم ک /=
ارسالهای توصیه شده