AmiR ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [A][m][i][R] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: God.Gemer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : _ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 9528 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Owner مدارک شکایت: توضیحات: من God.Gemer رو Cuf کردم و ایشون به من الکی وارن دادن به دلیل Cuf موقع هلپ مود، درحالی که ایشون اصلا در هلپ مود نبود و ایشون اصلا هلپر نیست، لطفا رسیدگی کنید ادمین مربوطه: @[FB]EsQuiRe @ReAlFaTeMeH @[FB]TheMrAli و ... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @[A][m][R] شکایت شما درحال بررسی می باشد، لطفا صبور باشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2022 درود اوقات به کام: @[A][m][R]شکایت شما تایید شد. ادمین خاطی UnRank خواهد شد. و War.n شما پاک خواهد شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده