[FB]ArKaDaTa ارسال شده در 5 اسفند، 1400 ارسال شده در 5 اسفند، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد:[FB]ArKaDaTa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:TheMrAlii نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :نبود رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: من مدرک و دلیل بن شدنم رو نمیدونم این تو سرور یکیو به دلیل چیت بن کرد به من گفت اگه تو هم چیزی بگی بنت میکنم منم گفتم /dets و بعد چند دقیقه منم الکی بن کرد 1
Thiery_Henry ارسال شده در 5 اسفند، 1400 ارسال شده در 5 اسفند، 1400 درود ادمین خاطی @TheMrAlii 24ساعت فرصت دارید برای ارائه مدارک در غیر این صورت شما مجازات خواهید شد بدرود
SawnBaz ارسال شده در 5 اسفند، 1400 ارسال شده در 5 اسفند، 1400 در 10 ساعت قبل، God.Gamer گفته است : دوست دوست عزیز شما چقدر شکایت دارید ? بیچاره @Boy که باید رسیدگی کنه ? تا صبح هم بمالی هویت نمیگیری... ضجه نزن 2
.AdLeR ارسال شده در 6 اسفند، 1400 ارسال شده در 6 اسفند، 1400 در 2 ساعت قبل، God.Gamer گفته است : من اصلا قصد ندارم وارداستف بشم گل چون شرایطش رو ندرم ?? بیزحمت سرت تو ـــــ خودت باشه ? استف باید روزانه 3ساعت اکتیو باشید ک من بیکار نیستم . هر وقت دیدی درخواست ورود ب استف دادم اون وقت گه بخوری بهتره باو ? اینا بن نمیشن؟:) مارو بن میدید؟ @MohammadReza
[FB]ArKaDaTa ارسال شده در 6 اسفند، 1400 سازنده ارسال شده در 6 اسفند، 1400 در 10 ساعت قبل، TheMrAlii گفته است : https://uupload.ir/view/whatsapp_video_2022-02-24_at_23.09.02_21yu.mp4/ @Boy خب این الان چیه؟
Thiery_Henry ارسال شده در 6 اسفند، 1400 ارسال شده در 6 اسفند، 1400 درود اوقات به کام: @[FB]ArKaDaTaشکایت شما رد شد. با توجه به مدرک ارسالی از سوی ادمین مربوطه بن به درستی داده شده است. @God.Gamer & @[FB]EteRniTy در صورتی که در شکایات دخالت کنید یا هر مورد دیگری تخلف کنید از سایت به صورت همیشگی محروم خواهید شد. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده