رفتن به مطلب

Abuse ali dj

ارسال‌های توصیه شده

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام.

1- شما از قوانین طرح شکایت در سایت در مطرح شکایت استفاده نکرده اید و همین موضوع باعث رد شدن شکایت شما میشود و لی بنده علت وارن را در همین پست اعلام میکنم.

2- مدرک شما در عکس ارسالی خود مشخص هست ( جهت اطلاع، هنگامی که پلیری پلیسی را میکشد وانتد دریافت میکند و در کیل لیست شما پلیر بدون وانتد بوده و در ان زمان در سرور AFK بوده است، جهت اطمینان لاگ سرور چک شود ).

با تشکر.

ارسال شده در

اگر دقت کنید پلیر مربوطه به محض کیل دادن بنده کیک میشود با توجه !!! و پلیر ممکن است اصلا به طور مستفیم به من صدمه نرسانده باشد ممکن است ب ماشین من صدمه زده باشد با توجه !! و نکته ای دیگر پلیری دیگر به دلیل fake kill کیک شده چرا به من وارن داده میشود ؟ !!

ارسال شده در

نیازی به دقت کردن نیست تجربه بنده ثابت کرده است که اگر پلیری به طور غیر مستقیم به شما دمیج داده باشد به طور مثال به ماشین شما در کیل لیست شما به طور معمول کیل میشوید و در کیل لیست پلیری شما را نمیکشد. 

شما با استفاده از این چیت باعث شدید پلیر سرور از سرور کیک شود و در صورت تکرار اکانت شما بن خواهد شد!

و در توضیحات خود اگر مطمعن هستید باید بگید من مطمعن هستم که به ماشینم دمیج وارد شده ولی از طرز نوشتن توضیحات خود، مشخص است که شما هیچ مدرک محکمی ندارید که ثابت کنید، چیت نزده اید.

بازهم گفته میشود، شکایت شما به دلیل عدم رعایت قوانین در ایجاد شکایت رد میشود و قابل رسیدگی نیست.

ارسال شده در

باسلام.

بابت مشکل به وجود آمده بنده شخصا از شما پلیر عزیز عذر خواهی میکنم.

ادمین ما اخطار دریافت کرد و وارن شما پام خواهد شد...

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...