SepehrSandiego ارسال شده در 28 فروردین، 1398 ارسال شده در 28 فروردین، 1398 SePeHR_JokeR Dr.Error .[m].evil_spirint Owner درخواست مدرک دارم
DrError مهمان ارسال شده در 28 فروردین، 1398 ارسال شده در 28 فروردین، 1398 با سلام. 1- شما از قوانین طرح شکایت در سایت در مطرح شکایت استفاده نکرده اید و همین موضوع باعث رد شدن شکایت شما میشود و لی بنده علت وارن را در همین پست اعلام میکنم. 2- مدرک شما در عکس ارسالی خود مشخص هست ( جهت اطلاع، هنگامی که پلیری پلیسی را میکشد وانتد دریافت میکند و در کیل لیست شما پلیر بدون وانتد بوده و در ان زمان در سرور AFK بوده است، جهت اطمینان لاگ سرور چک شود ). با تشکر.
SepehrSandiego ارسال شده در 28 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 28 فروردین، 1398 اگر دقت کنید پلیر مربوطه به محض کیل دادن بنده کیک میشود با توجه !!! و پلیر ممکن است اصلا به طور مستفیم به من صدمه نرسانده باشد ممکن است ب ماشین من صدمه زده باشد با توجه !! و نکته ای دیگر پلیری دیگر به دلیل fake kill کیک شده چرا به من وارن داده میشود ؟ !!
DrError مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 1398 ارسال شده در 29 فروردین، 1398 نیازی به دقت کردن نیست تجربه بنده ثابت کرده است که اگر پلیری به طور غیر مستقیم به شما دمیج داده باشد به طور مثال به ماشین شما در کیل لیست شما به طور معمول کیل میشوید و در کیل لیست پلیری شما را نمیکشد. شما با استفاده از این چیت باعث شدید پلیر سرور از سرور کیک شود و در صورت تکرار اکانت شما بن خواهد شد! و در توضیحات خود اگر مطمعن هستید باید بگید من مطمعن هستم که به ماشینم دمیج وارد شده ولی از طرز نوشتن توضیحات خود، مشخص است که شما هیچ مدرک محکمی ندارید که ثابت کنید، چیت نزده اید. بازهم گفته میشود، شکایت شما به دلیل عدم رعایت قوانین در ایجاد شکایت رد میشود و قابل رسیدگی نیست.
MrHeSaM ارسال شده در 30 فروردین، 1398 ارسال شده در 30 فروردین، 1398 باسلام. بابت مشکل به وجود آمده بنده شخصا از شما پلیر عزیز عذر خواهی میکنم. ادمین ما اخطار دریافت کرد و وارن شما پام خواهد شد...
ارسالهای توصیه شده