SawnBaz ارسال شده در 10 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2022 شاکی: @[FB]EteRniTy خاطی: @HeyKaL ادمین مربوطه: @Boy با سلام afk in fight پلیر در هنگام ارره خوردن کاملا مشخصه درخواست جیل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Harmale ارسال شده در 10 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2022 سلام شما زمانی که AfK کرده بودم روی مپ نبودین و از زمان AFK من 6 ثانیه گذشته و از نظر من قابل قبول نیست دوستون دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SawnBaz ارسال شده در 10 خرداد، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2022 در 10 دقیقه قبل، HeyKaL گفته است : سلام شما زمانی که AfK کرده بودم روی مپ نبودین و از زمان AFK من 6 ثانیه گذشته و از نظر من قابل قبول نیست دوستون دارم موقعی که hp شما نصف شده و زیر ارره هستید یهو ما از مپ خارج میشیم؟? خیلی جالبه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Harmale ارسال شده در 10 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2022 در 2 ساعت قبل، [FB]EteRniTy گفته است : موقعی که hp شما نصف شده و زیر ارره هستید یهو ما از مپ خارج میشیم؟? خیلی جالبه وقتی زیر ارره باشم afk کنم دمجی که زدی بالای سرم مینویسه بعدم من سوار موتور بودم زمانی که AFK کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 10 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2022 درود اوقات به کام: @[FB]EteRniTy شکایت شما رد شد. مدارک شما باید حداقل چند اسکرین شات که از اول afk بودن تا 10 ثانیه باشد در صورتی که مدارک کافی و محکم تری دارید در تاپیک دیگری ارسال کنید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده