SawnBaz ارسال شده در 19 اسفند، 1400 ارسال شده در 19 اسفند، 1400 شاکی: @[FB]EteRniTy خاطی: @HeyKaL ادمین مربوطه: @Boy با سلام afk in fight پلیر در هنگام ارره خوردن کاملا مشخصه درخواست جیل
Harmale ارسال شده در 19 اسفند، 1400 ارسال شده در 19 اسفند، 1400 سلام شما زمانی که AfK کرده بودم روی مپ نبودین و از زمان AFK من 6 ثانیه گذشته و از نظر من قابل قبول نیست دوستون دارم
SawnBaz ارسال شده در 19 اسفند، 1400 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 1400 در 10 دقیقه قبل، HeyKaL گفته است : سلام شما زمانی که AfK کرده بودم روی مپ نبودین و از زمان AFK من 6 ثانیه گذشته و از نظر من قابل قبول نیست دوستون دارم موقعی که hp شما نصف شده و زیر ارره هستید یهو ما از مپ خارج میشیم؟? خیلی جالبه 1
Harmale ارسال شده در 19 اسفند، 1400 ارسال شده در 19 اسفند، 1400 در 2 ساعت قبل، [FB]EteRniTy گفته است : موقعی که hp شما نصف شده و زیر ارره هستید یهو ما از مپ خارج میشیم؟? خیلی جالبه وقتی زیر ارره باشم afk کنم دمجی که زدی بالای سرم مینویسه بعدم من سوار موتور بودم زمانی که AFK کردم
Thiery_Henry ارسال شده در 19 اسفند، 1400 ارسال شده در 19 اسفند، 1400 درود اوقات به کام: @[FB]EteRniTy شکایت شما رد شد. مدارک شما باید حداقل چند اسکرین شات که از اول afk بودن تا 10 ثانیه باشد در صورتی که مدارک کافی و محکم تری دارید در تاپیک دیگری ارسال کنید. +پیروز و سربلند باشید. +بسته شد
ارسالهای توصیه شده