[J]acK.[D]oW ارسال شده در 29 فروردین، 1398 ارسال شده در 29 فروردین، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: JackDaw نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: DrError نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: http://s8.picofile.com/file/8357850618/IMG_20190418_120921_025.jpg توضیحات: سلام . امروز صبح تو سرور پلی میدادم که به دلیل NoReload به مدت سه روز بن شدم . ازش پرسیدم من که تو ماشین DB میکردم ، تو ماشین نیازی به ریلود نیست گفت نه تو هرچی تیر میزنی ازت کم نمیشه . گفتم اکانتم چک کنه CMD GUN دارم با اون به خودم تیر نامحدود دادم ( اگ مقدار ammo زیاد باشه تو cmd gun تیر نامحدود میشه ) . بعد این گرفت منو آن بن کرد گفت با cmd gun زیاد تیر به خودت نده . اولا چه ربطی داره نو ریلود به مقدار تیر هام . دوما مگه من مسخره شم که الکی بن کنه؟ مدرک بن شدنم ببینید .
DrError مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 1398 ارسال شده در 29 فروردین، 1398 باسلام. بنده از سوی پلیری Report شما را دیدم و Spec شما شدم و دیدم شما هرچقدر دارید DB میکنید، 1 عدد Ammo هم از گان های شما کم نمیشود، و شما را بن دادم. پس از بن شما تیم هلپر سرور به بنده گزارش داده اند که شما CMD اسلحه داشته اید و انقدر تعداد Ammo زیاد زده اید که در چک کردن گان های شما اثری از کم شدن Ammo گان نبود. پس از چک کردن اکانت شما متوجه شدم اکانت شما دارای دستور اسلحه بوده است و با توجه به گزارش هلپر سرور اکانت شما در کمتر از 5 دقیقه انبن شد. اضافه: بنده دستور اسلحه استفاده کرده بودم و تعداد Ammo زیادی زدم و در نهایت از سرور کیک شدم ولی بنده متوجه اپدیت سرور مبنی بر سیستم انتی چیت نبوده و اکانت شما بن شد، مدرک وجود دارد که از Ammo های شما 1 عدد هم کم نشده است ولی به علت اینترنت ظعیف قادر به اپلود ان نیستم اگر مدیران سرور قصد برسی فیلم را دارند، به بنده اطلاع بدهند تا در اولین فرصت فیلم را اپلود و اراعه کنم. از شما پلیر @[RAP]JackDaw به علت عدم اگاهی از دارا بودن اکانت شما از دستور اسلحه و سیستم انتی چیت بابت بن پوزش میطلبم، با ارزوی موفقیت.
[J]acK.[D]oW ارسال شده در 29 فروردین، 1398 سازنده ارسال شده در 29 فروردین، 1398 من درخواست آنرنک دارم . اینکه تو میگی ammo hack منو واسه no reload بن کردی!
MrHeSaM ارسال شده در 30 فروردین، 1398 ارسال شده در 30 فروردین، 1398 باسلام. بابت مشکل به وجود امده شخصا عذر خواهی میکنم. @[RAP]JackDaw شما حق ارائه ی مجازات برای تیم استف ما ندارید پس بهتره در کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید. ادمین ما یک اخطار دریافت کرد...
ارسالهای توصیه شده