رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ابراز پشیمانی توهین به سرور

_SuRviVoR.

ارسال‌های توصیه شده

من کاملا شرمندم از کار ناپسندی که کردم و از تمامی فعالان سرور ادمین ها و ساحب سرور معزرت میخام و بسیار شرمنده و پشیمونم که در زمان خشمگین شدن به سرور توهین کردم واقعا من شرمنده و پشیمونم و از همه معذرت میخام و برای جبران تا بتونم عزو فعال دعوت خواهم کرد. از ادمین خواهشمند بخشش هستم و تضمین میکنم که بار اخرم باشه که اشتباه مرتکب شدم با تشکر از سرور ارناگیم و درخاست اصلاح سرور دارم چون بدون دلیل اتصال من رو قطع میکنه کیک رو نمیگم با تشکر از سرور خوبتون

• in love 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp
در 9 ساعت قبل، [f]black_king[c] گفته است :

من کاملا شرمندم از کار ناپسندی که کردم و از تمامی فعالان سرور ادمین ها و ساحب سرور معزرت میخام و بسیار شرمنده و پشیمونم که در زمان خشمگین شدن به سرور توهین کردم واقعا من شرمنده و پشیمونم و از همه معذرت میخام و برای جبران تا بتونم عزو فعال دعوت خواهم کرد. از ادمین خواهشمند بخشش هستم و تضمین میکنم که بار اخرم باشه که اشتباه مرتکب شدم با تشکر از سرور ارناگیم و درخاست اصلاح سرور دارم چون بدون دلیل اتصال من رو قطع میکنه کیک رو نمیگم با تشکر از سرور خوبتون

نمیشه که تو هر موقع کاری رو بیای انجام بدی بعدش بیای ابراز پشیمونی بزاری انبن شی 

پس اگه اینطوریه اک من که وک بن شده رو انبن کنید 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، [f]black_king[c] گفته است :

درود 

شما مرتکب شدید و اینکه به جای بن تایم بالا میوت خواهید شد 

در صورت تکرار  به دلیل توهین به سرور: 10 روز محرومیت خواهید داشت.

بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...