HajMaTiN ارسال شده در 27 اسفند، 1400 ارسال شده در 27 اسفند، 1400 بنده درخواست اصلاح سرور رو دارم چون بدون دلیل بعد 10دقیقه پلی دادن تو پیام های سمت چپ مینویسه سرور اتصال شما رو قطع کرد. اگر چیت داشتم کیک میشدم اتصالم قطع نمیشد چیکار کنم راهکاری هم داره از زمانی هم که عضو کلن شدم زودتر از قبل اتصالمو قطع میکنه لطفا پیگیری شود ممنون از سرور خوبتون?
Survivor ارسال شده در 27 اسفند، 1400 ارسال شده در 27 اسفند، 1400 در 7 ساعت قبل، [f]black_king[c] گفته است : بنده درخواست اصلاح سرور رو دارم چون بدون دلیل بعد 10دقیقه پلی دادن تو پیام های سمت چپ مینویسه سرور اتصال شما رو قطع کرد. اگر چیت داشتم کیک میشدم اتصالم قطع نمیشد چیکار کنم راهکاری هم داره از زمانی هم که عضو کلن شدم زودتر از قبل اتصالمو قطع میکنه لطفا پیگیری شود ممنون از سرور خوبتون? نتت قط نمیشه؟:|
Thiery_Henry ارسال شده در 28 اسفند، 1400 ارسال شده در 28 اسفند، 1400 مشکل از سرور نیست و از اینترنت خودت هست : |
Survivor ارسال شده در 28 اسفند، 1400 ارسال شده در 28 اسفند، 1400 در 17 ساعت قبل، $king_vampir$ گفته است : خیر من به وای فای وصلم منم وای فایم هر ۵ دیقه ی بار قطع میشه?
.[G][a][n][g]. ارسال شده در 28 اسفند، 1400 ارسال شده در 28 اسفند، 1400 در در 27 اسفند 1400 در 17:46، $king_vampir$ گفته است : بنده درخواست اصلاح سرور رو دارم چون بدون دلیل بعد 10دقیقه پلی دادن تو پیام های سمت چپ مینویسه سرور اتصال شما رو قطع کرد. اگر چیت داشتم کیک میشدم اتصالم قطع نمیشد چیکار کنم راهکاری هم داره از زمانی هم که عضو کلن شدم زودتر از قبل اتصالمو قطع میکنه لطفا پیگیری شود ممنون از سرور خوبتون? برای منم اینطوری میشه
HajMaTiN ارسال شده در 7 فروردین، 1401 سازنده ارسال شده در 7 فروردین، 1401 برادر محترم اینترنتم ضعیف نی قشنگ مینویسه سرور اتصال شما را قطع کرد
NULL. ارسال شده در 7 فروردین، 1401 ارسال شده در 7 فروردین، 1401 در در 29 اسفند 1400 در 10:34، yona گفته است : منم به وای فا وصلم خیلی زود قطع میشه نه نتت مشکل داره نه سرور مشکل از pc یا گوشیته منم وای فای دارم داداش
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری