ReMinDeR ارسال شده در 30 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2022 فردی که شکایت دارد : ReMInDeR ادمین خاطی: only رنک ادمین: Manager مدارک: https://uupload.ir/view/video_2022-04-30_20-04-34_tu6l.mp4/ توضیحات: توضیح لازم نیس @Alireza 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Only ارسال شده در 30 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2022 بله این ابیوس رو قبول میکنم ولی نمیدونستم که ایشون اونجاس به من پیام دادن گفتن بیا زون رو بگیریم ولی ایشون اونجا بود و cmd /back نداشتم که برگردم اگه دقت کنید چن دقیقه ایستادم و تعجب کردم @MiSsFaTeMeH لطفا مجازات لازمو انجام بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 30 تیر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2022 لازم نیس کسی رسیدگی کنه خود مدیرکل میاد و پست رسیدگی میکنه @Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 30 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2022 درود به ادمین مربوطه یک وارن داده شد و در صورت تکرار انرنک خواهد شد بدرود Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده