رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

مغازه سالن پیانو مال من بود گذاشم برا فروش یکی خریدش ولی پولش برام نیومد نه به حسابم ن تو جیبم ادمین پیگیری کنید

arenagame_samp
ارسال شده در

تو پابلیک چت سرور پی ام اومد ک M.n سالن پیانوی شما را به قیمت فلان خرید ولی پولش نیومد الان دیگه نمیتونم بک بدم؟

ارسال شده در

من شاپ رو از سرور خریدم قبل از اینکه شاپ پیانو رو بخرم شاب BURGER رو داشتم ولی چون 20 روز log in نکردم پرید بخواطر همین شاپ پیانو رو خریدم 

• مدیرکل
ارسال شده در

لطفا ساعت دقیق، اسکرین شات و مواردی که به عنوان مدرک دارید ارسال کنید.

حجم لاگ ها بالاست و امکان بررسی به صورتی دستی وجود ندارد.

ارسال شده در
در در 31 خرداد 1401 در 13:54، [parisa] گفته است :

مغازه سالن پیانو مال من بود گذاشم برا فروش یکی خریدش ولی پولش برام نیومد نه به حسابم ن تو جیبم ادمین پیگیری کنید

چون تایم پلی کافی  تو ۱ ماه نداشتی ، ریست شده احتمال زیاد

• مدیرکل
ارسال شده در
Shop Id: 4 - Owner Id: 31945 - Money: 402000000 Reseted For No Activity In 30 Day. 2022-03-08 02:39:53

شما 4 ماه لاگین نکرده بودید و طبق قوانین ریست شده و پول آن به حساب شما واریز گردیده است.

این قوانین برای تمامی شاپ ها هست.

• in love 2
  • 3 هفته بعد...
ارسال شده در
در در 5 تیر 1401 در 18:36، MohammadReza گفته است :
Shop Id: 4 - Owner Id: 31945 - Money: 402000000 Reseted For No Activity In 30 Day. 2022-03-08 02:39:53

شما 4 ماه لاگین نکرده بودید و طبق قوانین ریست شده و پول آن به حساب شما واریز گردیده است.

این قوانین برای تمامی شاپ ها هست.

سلام و با درود من قبلا اینکه شاپ سالن پیانو رو بگریم شاپ BURGER  او داشتم من 30 روز بیشتر لاگین نکردم ریسیت شد اما پولی به حصاب من نیومد 

ارسال شده در
در 56 دقیقه قبل، KinG.OF.Hell.2 گفته است :

سلام و با درود من قبلا اینکه شاپ سالن پیانو رو بگریم شاپ BURGER  او داشتم من 30 روز بیشتر لاگین نکردم ریسیت شد اما پولی به حصاب من نیومد 

@MohammadReza

• مدیرکل
ارسال شده در

واریز میشود همیشه، این موردی که ذکر کردید امکان پذیر نیست.

لطفا برای دفعات بعد در پست جداگانه درخواست خودتان را ارسال کنید

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...