Mr_Money ارسال شده در 29 شهریور، 2022 ارسال شده در 29 شهریور، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:missfatemeh va themrali نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:admin مدارک شکایت: توضیحات:ایشون کاف شده بعد داره خودش goto میکنه قشنگ داخل عکس واضح معلومه ادمین مربوطه:
[BM].Ali ارسال شده در 29 شهریور، 2022 ارسال شده در 29 شهریور، 2022 در 46 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:missfatemeh va themrali نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:admin مدارک شکایت: توضیحات:ایشون کاف شده بعد داره خودش goto میکنه قشنگ داخل عکس واضح معلومه ادمین مربوطه: کمکنه باگ شده باشن ، این باگ خیلی معروف هست تو این سرور ، مثلا یهو صفحه سفید میشه و کلا هیچی کار نمیکنه فقط با یه CMD یا q/ زدن حل میشه ، البته برای افراد CuFFeR کمتر پیش میاد(:
Mr_Money ارسال شده در 29 شهریور، 2022 سازنده ارسال شده در 29 شهریور، 2022 در 23 دقیقه قبل، [FB].KaChaL گفته است : کمکنه باگ شده باشن ، این باگ خیلی معروف هست تو این سرور ، مثلا یهو صفحه سفید میشه و کلا هیچی کار نمیکنه فقط با یه CMD یا q/ زدن حل میشه ، البته برای افراد CuFFeR کمتر پیش میاد(: دوست عزیز چشمای زیبات باز کن میفهمی دوبار اینکار کرده :}
Mr_Money ارسال شده در 29 شهریور، 2022 سازنده ارسال شده در 29 شهریور، 2022 در ۱ ساعت قبل، MiSsFaTeMeH گفته است : سلام باگ گاهی اوقات موقع کاف صفحه سفید میشه و میریزه بهم این اتفاق افتاد برا همین سی ام دی زدم اوکی شه اگه نه نمیشخ فرار کرد که اها چندبار سیاهی رفت صفحت؟ ? بعد چجوری دوستت از باگ شدنت خبر داره ؟ تو چت که حرفی درباره باگ شدن نزدی خودت ? این سیاه بازیا بی فایدس
[BM].Ali ارسال شده در 30 شهریور، 2022 ارسال شده در 30 شهریور، 2022 در 17 ساعت قبل، Mr_Money گفته است : دوست عزیز چشمای زیبات باز کن میفهمی دوبار اینکار کرده :} عزیز دلم ، شما ک تایم پلیت به 1 هفته نمیرسه ، چرا قد قد میکنی؟/: اون نفهمیدی جدا چی گفتم؟ گفتم یا چندین بار باید GoTo کنه تا درست بشه ، اگرم نشد ، باید q/ بزنه ، شما مثه اینکه وضعت خیلی خرابه 1 1
[NK].ArmorKING. ارسال شده در 30 شهریور، 2022 ارسال شده در 30 شهریور، 2022 در 39 دقیقه قبل، [FB].KaChaL گفته است : عزیز دلم ، شما ک تایم پلیت به 1 هفته نمیرسه ، چرا قد قد میکنی؟/: اون نفهمیدی جدا چی گفتم؟ گفتم یا چندین بار باید GoTo کنه تا درست بشه ، اگرم نشد ، باید q/ بزنه ، شما مثه اینکه وضعت خیلی خرابه ببخشیدا ولی یک چیز میگم ناراحت نشی اون موقع ک میس فاطی فالکن بود ط کجا بودی داداش اگه تو کنترل پنل نگا کنی جزو افراد برتر سروره داش هعی فاطی انرنک شدی ببین چیا میگن بهت? 2
AraZel ارسال شده در 30 شهریور، 2022 ارسال شده در 30 شهریور، 2022 پلیر خاطی ۲۴ ساعت آنرک شد موضوع رسیدگی و بسته شد 1 1
ارسالهای توصیه شده