SIR_AriaN ارسال شده در 1 مهر، 2019 ارسال شده در 1 مهر، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SIR_AriaN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: ((Kiarash_A..((X نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : VIP مدارک شکایت: توضیحات: همون طور ک تو عکس ها معلومه این پلیر تو درگیری وی فیکس میزنه و از رنکش سو استفاده میکنه تو عکس اول مشخصه ک ایشون کیف بانک دارن و من نصف جونشونو بردم و موتورشونو زدم ولی ایشون وی فیکس زدن تو عکس دوم هم ایشون با مانستر رو سر من واسادن و متورم رفت تو زمین و در همون حالت ماشینشون اتیش زدم ولی وی فیکس زدن لطفا این پلیر رو انرنک کنین ایشون تو درگیری فلیپ هم میکنن ک تو شکایت بعدی میفرستم
_Nikolai ارسال شده در 1 مهر، 2019 ارسال شده در 1 مهر، 2019 نمیخوام بحثو عوض کنم ولی تو همیشه از بین چهار پنج نفر رو من کلیک میکنی و میکشی . اگه فکر میکنی اخلاق من تو رو آزار میده میتونی بهم بگی من اون رو درست کنم .
SIR_AriaN ارسال شده در 1 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 1 مهر، 2019 در 1 دقیقه قبل، kiarash_A..((x)) گفته است : نمیخوام بحثو عوض کنم ولی تو همیشه از بین چهار پنج نفر رو من کلیک میکنی و میکشی . اگه فکر میکنی اخلاق من تو رو آزار میده میتونی بهم بگی من اون رو درست کنم . اینکه من شمارو میکشم هیچ ربطی ب موضوع نداره و اینکه میگین ب خودم بگو من ب شما هشدار دادم ولی شما با کلمه BK جواب دادین
_Nikolai ارسال شده در 1 مهر، 2019 ارسال شده در 1 مهر، 2019 ولی اگه تو فکر میکنی با آنرنک کردن من . خیلی میسوزم. اصلا اینطور نیست . چون من گدای ۵۰۰۰t پول نیستم . پول میدم دوباره میخرم
_Nikolai ارسال شده در 1 مهر، 2019 ارسال شده در 1 مهر، 2019 ربط داره خیلی هم ربط داره چون ،اون همه پلیر اونجا بود تو اومدی دنبال من . و درگیری ما از اونجا شروع شد . کلا بار اولت نیست بیش از ۵ بار این حرکت رو زدی . من دارم رد میشم تو میوفتی دنبالم . منم اعصابم خورد شد . (( این حرفارو فقط به دلیل اینکه فحاشی کردم گفتم ))
DrError مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2019 ارسال شده در 2 مهر، 2019 ? درود ? پلیر خاطی ( @kiarash_A..((x)) ) به دلیل ابیوس ( /Vfix ) در درگیری انرنک خواهد شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده